Logo
Fes una donació
L'organització de l'Oncobike 2018 ja ha fixat nova data per a la celebració de la 3a edició de l'Oncobike, que estava prevista per al passat 20 d'octubre però que finalment es va ajornar a causa del mal estat del recorregut després de les intenses pluges de la setmana passada. La nova data fixada per a la celebració d'aquesta prova solidària de BTT, que transcórre per pistes i corriols de la Vall de Llémena, és el pròxim 10 de novembre. Com a conseqüència d'aquest endarreriment, s'ha reobert el període d'inscripcions fins al pròxim 4 de novembre. 

En un comunicat que ha fet arribar als participants, l'organització ha lamentat les molèsties i el trasbals que la decisió d'ajornar la cursa hagi pogut ocasionar-los, alhora que insisteix que malgrat que les condicions meteorològiques van millorar en les hores posteriors a l'anunci de l'ajornament, l'estat en què es trobaven bona part dels trams els feia totalment impracticables. "El nostre objectiu ha estat, en tot moment, vetllar per la seguretat dels participants", ha explicat el director de la prova, Lluís Comet. 

Nou horari de sortida
La nova data implica que la cursa se celebrarà un cop que s'hagi fet el canvi d'hora per donar pas a l'horari d'hivern.  Per aquest motiu, i amb l'objectiu d'aprofitar al màxim les hores de claror, l'organització ha decidit avançar l'hora de sortida, que finalment serà a les 7.30h. a l'Espai la Pineda de Sant Gregori. L'organització ofereix als participants que s'han de desplaçar des de lluny terra dur al mateix Espai la Pineda la nit de divendres a dissabte. 

Millorar el benestar dels malalts de càncer
Després de dos anys recollint fons per millorar el servei de llar-residència que l’Oncolliga ofereix als malalts oncològics de les comarques gironines i els seus familiars, en aquesta tercera edició els donatius es destinaran a finançar el nou servei d'Estètica Oncològica que s'ha posat en marxa aquest any i que té com a finalitat prevenir i minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics tenen sobre la pell i les mucoses dels malalts, especialment de les dones. Per aconseguir aquest objectiu solidari es demana a cada equip que faci un donatiu mínim de 500 euros, tot i que molts d’ells acaben superant aquesta quantitat gràcies a les aportacions d’empreses patrocinadores i de particulars.

Més informació a www.oncobike.cat
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació