Logo
Fes una donació
Mimosa
Mimosa és un  programa de reinserció laboral que té com a finalitat contribuir a millorar la realitat socioeconòmica i la qualitat de vida de persones que pateixen càncer o que han passat per la malaltia, i que a causa d’això, s’han quedat sense feina. Mimosa es va posar en marxa l'any 2013 buscant una activitat apte per a tothom, fos quina fos la seva vida professional anterior a la malaltia. Per això es va decidir, com a primer pas, crear un taller d’elaboració de productes fets a mà pels propis afectats. Els primers productes que es van posar a la venda van ser bufandes de llana i uns originals davantals de cuina cosits a mà i apadrinats pel Celler de Can Roca que van tenir una gran acollida per part del públic.

Al 2015 el programa pren impuls de la mà d’un grup de persones molt il·lusionades i amb nous reptes per endavant. A l’elaboració de bufandes i bufs, s’hi afegeixen elaborades peces de bijuteria (collarets, braçalets, arracades...) que es posen a la venda en mercats d’artesania de les Fires de Girona, primer, i més endavant, al mercat de Nadal de la mateixa ciutat. Dues bones oportunitats per donar a conèixer els seus productes i el seu projecte.

L’Oncolliga ofereix suport al projecte des de diferents vies: ajuda en la promoció, cessió d’un espai de trobada, provisió de material per a treballar, logística...però són els seus integrants els autèntics impulsors de la iniciativa i els artífex del seu èxit. De fet, l’objectiu a mitjà termini és que Mimosa sigui una empresa o cooperativa independent, capaç de créixer i d’oferir als seus membres una alternativa laboral que els permeti tenir uns ingressos i sentir-se realitzats des del punt de vista professional.

Esperem que el que ara és un objectiu a mitjà termini sigui aviat una realitat. Estem en el bon camí, però necessitem anar creixent a poc a poc. Per això convidem a tots aquells que puguin estar interessats a formar-ne part a que s’acostin a la seu de la Fundació per conèixer el programa Mimosa de primera mà. Estem segurs que us engrescarà!
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació