Logo
Què significa ser voluntari? Ser voluntari és estar compromès, en el marc d’una acció conjunta, per treballar a favor d’un col·lectiu. És descobrir la solidaritat i la participació no com el resultat d’una acció, sinó com una forma de plantejar la vida i la convivència en la comunitat.

Quantes vegades hem sentit a dir que, un cop superat el tractament mèdic, la persona que pateix un càncer de mama deixa de ser considerat com a malalt? Sortosament és així, però l’eradicació del tumor no evita automàticament que l’afectat segueixi “sentint-se malalt” en múltiples aspectes de la vida quotidiana.

El Codi Europeu Contra el Càncer, editat per l’Agència Internacional per a la Investigació sobre el Càncer (IARC) proposa als ciutadans de la Unió Europea un conjunt de recomanacions per prevenir aquesta malaltia.

Càncer i dolor formen un binomi que malauradament s'instaura en una gran part dels casos que ens arriben als professionals que convivim dins l'àmbit pal·liatiu. De fet, si valorem el dolor en tota la seva globalitat, en un cent per cent dels casos podem afirmar que entra en escena des del moment en què es rep el diagnòstic, és a dir, des del minut 1.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació