Logo
El servei d'estètica oncològica ofereix tractaments i consells per tenir cura de la pell abans, durant i després dels tractaments oncològics

"Quan et diagnostiquen d'una malaltia com un càncer de mama et sents totalment  perduda. Des de la Fundació Oncolliga em van oferir el servei d'estètica oncològica i la veritat és que des del primer moment em vaig sentir molt acompanyada, no només pel que em recomanava i aconsellava per tenir cura de la meva pell, sinó també perquè cada vegada que venia per a mi era com un espai on em sentia molt bé. No era com una teràpia, però gairebé perquè hi trobes una persona que t'escolta, que t'aconsella i que t'ajuda en tot aquest procés. Cada mes esperava que arribés el dia de la sessió, perquè era un espai de relax, i cada vegada que sortia de les sessions sortia renovada, fins i tot em sentia més guapa"
Usuària Sònia de Paz

- El servei d'Estètica Oncològica va ajudar a la Sònia a sentir-se millor i a pal·liar els efectes secundaris de la quimioteràpia Aquest servei te un cost de 360€ per pacient/tractament.

- Durant 2019 hem atès a 113 usuaris i hem programat 466 sessions


- El servei consta de sis sessions d'una hora de durada amb periodicitat mensual.

Ajuda'ns a fer-ho possible !

Fes la teva aportació:

   20 €    50 €    100 €    Un altre


Per favor, selecciona qui fa la donació:

   Persona física
   Empresa


ATENCIÓ: Només s’expediran certificats per a donacions a partir de 10 euros. Les donacions inferiors a aquesta xifra no podran obtenir certificat.

REPASSEU BÉ LES VOSTRES DADES. És important que els noms i cognoms estiguin escrits igual que al DNI. Si hi ha alguna errada en les dades no es podrà expedir el certificat.
Forma de pagament
Atenció: Només es podran fer aportacions a partir de 10 euros.

QUANTITAT A DONAR: 0 €
   He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació