Logo
El servei de fisioteràpia a domicili serveix per a millorar la mobilitat, el control del dolor i la millora dels símptomes de la pròpia malaltia i/o del tractament.
“Gràcies a l’Oncolliga vam poder passar l’última etapa de la malaltia del meu marit molt acollits. A casa venia en David a fer sessions de fisioteràpia. Gràcies a ell, el meu marit no va tenir ni una sola llaga durant la fase pal•liativa. Però el seu paper va anar molt més enllà de la tasca d’un fisioterapeuta. Estava pendent de tot, l’escoltava i el va ajudar a obrir-se i a explicar com se sentia. Era de les poques persones a qui el meu marit contestava quan li parlava i a qui tenia ganes de veure. En David ens va ajudar a tirar endavant. Quan veia que necessitàvem qualsevol material tècnic (lavabo portàtil, cadira de rodes, llit articulat…) en unes hores ho teníem a casa. Per tot plegat, puc dir que l’Oncolliga per a mi ha significat molt més del que m’esperava. Desitjo que per molts anys pugui continuar ajudant les persones amb càncer i les seves famílies, com ho va fer amb nosaltres.”
Usuària M. Teresa Camós
- El servei de fisioteràpia a domicili va ajudar a la Teresa en el procés pal·liatiu d'en Lluís. Aquest servei te un cost de 750€ per pacient/tractament (15 sessions). 

- Durant 2019 hem atès a 312 usuaris i hem programat 2.967 visites


- La fisioteràpia a domicili és un servei gratuït per pacients oncològics

Ajuda'ns a fer-ho possible !

Fes la teva aportació:

   20 €    50 €    100 €    Un altre


Per favor, selecciona qui fa la donació:

   Persona física
   Empresa


ATENCIÓ: Només s’expediran certificats per a donacions a partir de 10 euros. Les donacions inferiors a aquesta xifra no podran obtenir certificat.

REPASSEU BÉ LES VOSTRES DADES. És important que els noms i cognoms estiguin escrits igual que al DNI. Si hi ha alguna errada en les dades no es podrà expedir el certificat.
Forma de pagament
Atenció: Només es podran fer aportacions a partir de 10 euros.

QUANTITAT A DONAR: 0 €
   He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació