Logo
El servei d’atenció psicològica dona suport i acompanya en l'afrontament de la malaltia i posterior tractament en les seves diferents etapes, tot potenciant la qualitat de vida.
El servei de psicooncologia ha estat i és una peça d'acompanyament durant la meva malaltia. Posar-me en contacte amb l'Oncolliga va ser molt fàcil. M'han ajudat molt en la gestió familiar i personal d'aquesta etapa de la meva vida. Com que són especialistes en el procés oncològic, saben molt bé com acompanyar-te.
Quan tens el diagnòstic hi ha una situació de desequilibri i la Carme, la psicòloga que m'ha fet el seguiment, m'ha ajudat a elaborar i recol•locar el càncer a la meva vida.
L'Oncolliga és acollidora i t'ajuda durant tot el procés.
El càncer té una magnitud de la tragèdia molt gran, té moltes fases, té molts moments, té molts estadis, té moltes informacions i notícies... És un procés molt llarg. Tenir una persona que saps que hi és, t'ajuda molt a encarar aquesta marató, els alts i baixos. En aquest procés llarg és necessari aquest acompanyament per tu i per tots els que t'envolten.
Necessites sentir-te escoltat, canalitzar el procés. Tot això t'ajuda a comprendre el que t'està passant i a preparar-te pel que t'està esperant.
Usuària Maria Noguera
- El servei de psicooncologia va ajudar a la Maria en l'acompanyament emocional. Aquest servei te un cost de 660€ per pacient/tractament (Tractament entre 6 mesos i 1 any). 

- Durant 2019 hem atès 1.342 usuaris i hem programat 4.092 visites


- El suport psicològic és un servei gratuït per pacients oncològics i als seus familiars.

Ajuda'ns a fer-ho possible !
 

Fes la teva aportació:

   20 €    50 €    100 €    Un altre


Per favor, selecciona qui fa la donació:

   Persona física
   Empresa


ATENCIÓ: Només s’expediran certificats per a donacions a partir de 10 euros. Les donacions inferiors a aquesta xifra no podran obtenir certificat.

REPASSEU BÉ LES VOSTRES DADES. És important que els noms i cognoms estiguin escrits igual que al DNI. Si hi ha alguna errada en les dades no es podrà expedir el certificat.
Forma de pagament
Atenció: Només es podran fer aportacions a partir de 10 euros.

QUANTITAT A DONAR: 0 €
   He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació