Logo
Girona en Moviment
Girona en Moviment és un festival benèfic de dansa que se celebrarà a la ciutat de Girona del 6 al 9 de setembre de 2018. L'aposta per apropar l'art de la dansa i els ballarins catalans de renom a la província de Girona es complementa amb la voluntat de recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Això, lligat amb l'oferta d'activitats al carrer, la programació d'espectacles d'alta qualitat, els cursos intensius, els tallers de dansa i una conferència sobre dansa i salut, converteix Girona en Moviment en una oportunitat única per gaudir de la dansa en totes les seves vessants.

El reconeixement del públic, del sector i de la premsa guanyat a les gales "Ballarins de Girona, junts contra el càncer" celebrades l'any passat al Teatre de Bescanó, ha animat els organitzadors a crear aquesta primera edició del festival Girona en Moviment. En les gales del 2017 es van recaptar 7.500€ per a la Fundació Oncolliga Girona, per a projectes del banc de perruques i serveis de psicooncologia.
Girona en Moviment és un esdeveniment cultural i benèfic que aposta per crear lligams entre la dansa i la salut, tot relacionant l'art de la dansa i el treball corporal amb el benestar físic, emocional i espiritual de les persones. D'aquesta manera, Girona en Moviment apropa nous llenguatges als ciutadans i crea vincles entre diferents disciplines.

Organitza: Fundació Oncolliga Girona i Associació Cultural David Rodriguez

Amb el suport de:  Ajuntament de Girona, Eram escola universitària, RM Assessors, Nou Ambient, Cont-Class escola de dansa, The Classical Ballet School, Giroimatges, Montepio Girona, Dancers of Girona (Beto Pérez), El Beso Photography.Organitzadors

Patrocinadors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació