Logo
Fes una donació

La Fundació Oncolliga Girona vol créixer i arribar cada dia a més persones. Volem tirar endavant nous projectes i oferir nous serveis als malalts de càncer i els seus familiars, i perquè ho puguem aconseguir TU ETS IMPORTANT. Necessitem el teu suport per continuar ajudant.

La quota mínima per ser soci són 12 euros anuals que no són deduïbles fiscalment. Qualsevol altra aportació que superi aquesta quota mínima es podrà desgravar a la declaració de la renda. Podràs deduir el 75% de la teva aportació anual fins a un màxim de 150 euros, i un 30% addicional de la quantitat que superi aquest import. Perquè puguem enviar-te el certificat de donacions per a la declaració de l’IRPF és imprescindible que ens facilitis el teu NIF.

Tu ajudes i al mateix temps hi surts guanyant!
Volem fer xarxa entre els que ajudeu l’Oncolliga. Per això, si tens el carnet de soci, podràs gaudir dels descomptes que ofereixen els nostres col·laboradors. Si vols aprofitar algun d’aquests avantatges recorda que cal presentar a l’establiment que aplica l’oferta el carnet de soci de l’Oncolliga i el DNI.

Consulta els beneficis que t’ofereix el teu carnet de soci AQUÍ

Fes-te Soci/a !
El teu suport és important per a engegar nous projectes i per a continuar ajudant.
Envian's les teves dades des del formulari i et trucarem per confirmar-les i acabar de registrar la fitxa..
( Recorda que cal omplir tots els camps )
Dades personals
Vull fer un donatiu de:
Una altra quantitat:
Freqüencia de pagament:
Número de compte bancari (IBAN):
- - - - -
   He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació