Logo
Fes una donació
BANNER OLOT 

El 9 de febrer de 2020 us esperem al Recinte Firal d'Olot per moure'ns pel càncer, una cursa/marxa solidària per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. La sortida serà a les 10h. Es podrà fer caminant o corrent. Cap a 2/4 de 10 hi haurà escalfament.
Les samarretes i els dorsals s'hauran de recollir el dissabte 8 de febrer de 5 a 7 de la tarda. Aquest mateix dia, i també de 5 a 7, es podran fer inscripcions presencials així com diumenge a partir de les 9 del matí. Per recollir el dorsal serà necessari presentar el DNI del participant o una autorització en cas que es reculli el dorsal d'altres participants.

Els participants inscrits a la cursa de 10 km podran esmorzar al punt d'avituallament a meitat del recorregut. La resta esmorzaran a l'arribada.

Els obsequis es donaran als participants inscrits i fins que esgotem les existències.

En aquesta sisena edició hem canviat els recorreguts respecte dels altres anys. Us els detallem a continuació:

La ruta de 5 km
comença al Recinte Firal de l’antiga estació d’Olot, anirem cap al Pont de Sant i cap als Tossols. Anirem seguint vora riu fins al Parc de Pedra Tosca. El voltarem i d’allà enfilarem el Bici Carril i tornarem cap a l’antiga estació d’Olot. A l’arribada es donarà esmorzar a tots els participants inscrits. Cap a les 12 hi haurà sessió de zumba (hi ha la possibilitat de fer inscripció només per a zumba. Si és el cas, només es podrà fer inscripció presencial).

IMPORTANT:
.- Cal portar el dorsal per gaudir de l'esmorzar
.- Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable adult
.- Ruta apta per a tothom a peu, si aneu amb cotxet, cadires de rodes... serà sota la vostra responsabilitat, però no és aconsellable.
.- Qui porti gossos té l’obligació de portar-los lligats
.- Hem de ser conscients del meravellós entorn on vivim i que cal preservar-lo. Siguem cívics i fem servir les papereres!

La ruta de 10 km comença al Recinte Firal de l’antiga estació d’Olot, anirem cap al Pont de Sant i cap als Tossols. Un cop allà, enfilarem cap a Montolivet i Sant Valentí de La Pinya. En aquest mirador privilegiat hi haurà el punt d’avituallament. Es baixarà per enfilar el Bicicarril i tornar cap a l’antiga estació d’Olot. Cap a les 12 hi haurà sessió de zumba (hi ha la possibilitat de fer inscripció només per a zumba. Si és el cas, només es podrà fer inscripció presencial).

IMPORTANT:
.- Cal portar el dorsal per gaudir de l'esmorzar
.- Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable adult
.- Qui porti gossos té l’obligació de portar-los lligats
.- No està recomanat per a menors de 12 anys
.- Hem de ser conscients del meravellós entorn on vivim i que cal preservar-lo. Siguem cívics i fem servir les papereres!

Recorreguts:
- Recurregut 5 km
- Recurregut_10 km
- Recorregut 5 km amb relleu
- Recorregut 10 km amb relleu

Ja podeu consultar el cartell d'Olot
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació