Logo
Fes una donació
Run4cancer
BANNER OLOT 

El 9 de febrer de 2020 us esperem al Recinte Firal d'Olot per moure'ns pel càncer, una cursa/marxa solidària per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. La sortida serà a les 10h. Es podrà fer caminant o corrent.
Les samarretes i els dorsals s'hauran de recollir el dissabte 8 de febrer de 4 a 6 de la tarda. Aquest mateix dia, i també de 4 a 6, es podran fer inscripcions presencials així com diumenge a partir de les 9 del matí. Per recollir el dorsal serà necessari presentar el DNI del participant o una autorització en cas que es reculli el dorsal d'altres participants.

Els participants inscrits a la cursa de 10 km podran esmorzar al punt d'avituallament a meitat del recorregut. La resta esmorzaran a l'arribada.

Els obsequis es donaran als participants inscrits i fins que esgotem les existències.
En aquesta cinquena edició hem canviat totalment els recorreguts respecte dels altres anys. Us els detallem a continuació:
La ruta de 5 km comença al Recinte Firal de l’antiga estació d’Olot, anirem direcció al Bicicarril. Després trobarem uns indicadors que ens guiaran cap al Parc Pedra Tosca. En sortirem i tornarem a agafar el Bicicarril per poder desviar-nos cap a un camí que ens conduirà cap al barri de Sant Roc, a l’antiga capella, i d’allà baixarem les escales que ens portaran altre cop cap al Bicicarril i acabarem a l’antiga estació Olot. A l’arribada es donarà esmorzar a tots els participants inscrits.

IMPORTANT:
.- Cal portar el dorsal per gaudir de l'esmorzar
.- Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable adult
.- Ruta apta per a tothom a peu, si aneu amb cotxet, cadires de rodes... serà sota la vostra responsabilitat, però no és aconsellable.
.- Qui porti gossos té l’obligació de portar-los lligats


La ruta de 10 km comença al Recinte Firal de l’antiga estació d’Olot, agafarem direcció al Bicicarril, ens trobarem uns indicadors que ens faran girar cap a la dreta en direcció cap a la muntanya de Sant Valentí. Quan arribem al planell de sota Sant Valentí trobarem un control que ens farà baixar. Anirem seguint les marques que ens portaran direcció a El Puig. Un cop allà donarem l’esmorzar. Quan hàgim acabat, tornarem a agafar el camí direcció la casa de Rabaixinc, passant la casa agafarem el camí que ens conduirà cap al volcà de Montolivet. Baixarem i anirem als dipòsits de l'aigua, seguint el camí fins a sortir a la Muntanya Pelada. Pujarem a dalt el planell, seguirem fins a la casa dels Pescas, buscarem el camí per a poder travessar el riu. Seguidament, iniciarem el camí fins a les Fonts de Sant Roc i ens dirigirem altre cop cap al Recinte Firal.

IMPORTANT:
.- Cal portar el dorsal per gaudir de l'esmorzar
.- Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable adult
.- Qui porti gossos té l’obligació de portar-los lligats
.- No està recomanat per a menors de 12 anys

Recorreguts:
- Recurregut 5 km.pdf
- Recurregut_10 km.pdf

Ja podeu consultar el cartell d'Olot

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació