Logo
Sabem que la situació excepcional provocada pel coronavirus ha despertat molts dubtes en tots vosaltres respecte a la celebració de l'Oncotrail 2020. 
Tal com ja us vam anunciar,  seguim treballant perquè aquesta edició es pugui celebrar. Serà una Oncotrail diferent, especial. Però farem tot el possible perquè no es perdi l'esperit de solidaritat i comunitat que hem construït entre tots al voltant d'aquest esdeveniment al llarg de les set edicions que s'han celebrat fins ara. El càncer no s'atura, i els malalts i familiars que pateixen la malaltia ens necessiten més que mai.

Per això, en les pròximes setmanes intentarem resoldre tots els dubtes que puguem a través de diferents webinars online que podreu seguir en directe a través del canal de Youtube de la Fundació Oncolliga Girona. Arranquem el pròxim 1 de juliol (18.00h) amb el webinar "Consells per preparar bé la cursa en tres mesos", amb la intervenció del director d'Oncotrail, Lluís Comet, i Xavier Garcia i Josep Massa, membres del Club Atlètic Palafrugell, coorganitzador de l'Oncotrail juntament amb Oncolliga i l'Agrupació Excursionista Palafrugell. Ma Àngels Martínez, cap de premsa de la Fundació Oncolliga Girona, serà l'encarregada de moderar i conduir la sessió. 

Per tal d'aclarir el màxim de dubtes possibles, us agrairem que en els pròxims dies ens feu arribar les vostres consultes via correu electrònic (info@oncotrail.cat) o bé a través de les xarxes socials d'Oncotrail (comentaris o missatges directes al nostre perfil a Instagram, a la fanpage de Facebook o al compte de Twitter). Les anirem recollint i intentarem respondre'n el màxim possible durant el webinar. També podreu fer preguntes i comentaris durant l'emissió a través del xat en directe de Youtube. Els que no pugueu seguir el webinar en directe, el podreu veure més tard, ja que quedarà penjat al mateix canal de Youtube i al nostre web.

Webinar Oncotrail 2020

Si no el vas poder seguir en directe, clica a la imatge o AQUÍ

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació