Logo
Sorea, empresa que gestiona el cicle integral de l’aigua a més de 220 municipis catalans, ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Fundació Oncolliga Girona per participar en l’Oncotrail 2018, un repte solidari que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. En concret, Sorea instal·larà fonts d’aigua en diversos punts del recorregut per ajudar els participants a hidratar-se alhora que promou el consum de l’aigua de l’aixeta. D’aquesta manera, s’evita a més la generació de residus plàstics.

Des de fa temps Sorea col·labora amb diferents competicions esportives arreu de Catalunya amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables. Enguany ha donat un pas més amb la instal·lació d’aquestes fonts que subministren aigua de la xarxa de distribució. La promoció de l’esport, el consum d’aigua i la reducció dels residus plàstics són tres dels pilars sobre els que es basa l’estratègia de la companyia per contribuir al desenvolupament sostenible i a la millora de la qualitat de vida de les persones.

En el següent document trobareu la ubicació exacta de les diferents fonts instal·lades en els punts d'avituallament: 

pdfPUNTS D'INSTAL·LACIÓ FONTS

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació