Logo
Tal i com ja vam anunciar en els darrers webinars, des de l'organització d'Oncotrail hem estat treballant en un protocol de seguretat i control que té com a objectiu protegir participants i voluntaris i prevenir la propagació de la pandèmia de la Covid-19 durant la celebració de l'esdeveniment. El protocol, que ha estat consensuat amb l'Ajuntament de Palafrugell, població seu de la prova, estableix mesures de seguretat generals i també d'altres d'específiques per a diferents moments de la cursa: lliurament de dorsals i regals, sortida i avituallaments i controls. 


Podeu consultar el protocol aquí: Mesures de seguretat Oncotrail 2020

Aquest protocol pot estar subjecte a modificacions en funció de com evolucioni la situació d'alerta sanitària. Com sempre, sereu puntualment informats de qualsevol canvi en aquest sentit. 

Gràcies per seguir fent-nos costat en aquests moments d'extrema dificultat i molts ànims.

#EnsEnSortirem #Oncotrail2020

AVÍS IMPORTANT PREGUEM A TOTS ELS PARTICIPANTS QUE SINFORMIN A TRAVÉS DE LES FONTS OFICIALS DE LORGANITZACIÓ WEB NEWSLETTER I XARXES SOCIALS . HEM POGUT CONSTATAR QUE HI HA ALGUNS RUMORS QUE NO SAJUSTEN A LA REA

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació