Logo
Us recordem el material que heu de portar obligatòriament durant la cursa. 

DURANT TOT EL RECORREGUT:

Mòbil
Xiulet
Farmaciola (una per equip en marxa amb el material recomanat i també una al vehicle de suport) - Consulteu què aconsellem dur a la farmaciola aquí
Un aparell per equip en marxa que pugui llegir tracks

A PARTIR DE LES 18 HORES REVISIÓ DE MATERIAL A CAU DEL PINS AMB EL MATERIAL OBLIGATORI SEGÜENT: 

Tot el que s'ha indicat en l'apartat anterior
+
Frontal
Paravent 
Manta tèrmica

Us recordem també que: 


- Cal tenir cura de no deixar deixalles durant tota la cursa i tampoc en els llocs d'aparcament dels avituallaments. Cada avituallament disposa de contenidors per a les deixalles.

- En els aparcaments no senyalitzats, com poden ser  prats o camps, s'ha d'aprofitar al màxim l'espai seguint les indicacions del personal del control.

- Sobretot, no fumar ni fer activitats que puguin provocar foc en zones boscoses de tot el recorregut.

- Per disminuir els residus plàstics no hi haurà ampolletes d'aigua als avituallaments. L'empresa SOREA ha instal·lat fonts als llocs indicats a la plana web de l'Oncotrail. Per tant, s'ha de portar cantimplora, bidó o got per tal de poder agafar l'aigua.

- L'organització entregarà a cada equip 4 garrafes d'aigua de 8 litres cadascuna i sobres per a la preparació de beguda isotònica (1,5 sobres per cada garrafa).

- En els avituallaments no hi haurà gots de plàstic. Cal que els participants portin el seu propi got per servir-se el refresc. 

Moltes gràcies a tots per sumar-vos al repte i per ajudar-nos a ajudar. 

Bona cursa!

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació