Logo
L’organització d’Oncotrail 2017 ha decidit ampliar la quota d’equips que poden participar a la pròxima edició de la prova, el 7 i 8 d’octubre. Això significa que tots els equips que s’havien apuntat en reserva fins ara queden acceptats

A partir d'ara l'opció d'inscriure's com a equip de reserva està tancada. Per a qualsevol consulta, ens podeu escriure a info@oncotrail.cat.

Per formalitzar definitivament la seva inscripció, els equips que estaven en reserva hauran de seguir els següents passos:

1. Anar al web www.oncotrail.cat -> Fer clic a la pestanya EQUIPS EN RESERVA -> Dins del requadre amb el nom de l’equip, fer clic a la pestanya PAGAR -> La plataforma de pagament indicarà una quantitat a ingressar que correspon amb el total de les inscripcions dels membres apuntats fins al moment.

2. Un cop fet el pagament de les inscripcions dels membres que ja estaven apuntats, l’equip desapareixerà de l’apartat EQUIPS EN RESERVA i passarà a l’apartat EQUIPS. Allà caldrà anar fent les inscripcions dels membres restants, fins a completar l’equip.

3. Totes les donacions s’hauran de fer des dels apartats EQUIPS o DONACIONS A EQUIPS.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació