Logo
La Fundació Hospital de Palamós ha presentat avui el material adquirit amb el donatiu de 12.704,36 euros de l’Oncotrail 2015, una cursa solidària de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona que té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. En la darrera edició d’aquesta cursa, es van recaptar un total de 95.161,34 euros que s’han destinat a cobrir necessitats dels diferents hospitals gironins, a finançar una beca d’investigació sobre el càncer i a la compra de material ortopèdic que la Fundació ofereix en préstec als malalts de càncer.

En el cas de l’Hospital de Palamós el donatiu va ser de 12.704,36 euros, que s’han destinat a la compra d’un aparell de pressoteràpia que serveix per completar el drenatge limfàtic manual (Servei de Rehabilitació), un carro de cures i sis butaques per a acompanyants (Palamós Gent Gran). També s’han entapissat butaques de l’Hospital de Dia Mèdic.

A l’acte hi han assistit el president del Patronat de la Fundació Hospital de Palamós, Lluís Puig; el gerent de l’hospital, Jordi Calsina; representants del servei de rehabilitació i diversos corredors que van participar a la darrera edició de l’Oncotrail. També hi han estat presents la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, i el director de l’Oncotrail, Lluís Comet.

L’Oncotrail és una cursa solidària per equips de 100 Km que té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. L’itinerari és circular i transcorre per paratges de mar i muntanya del Baix Empordà, amb sortida i arribada a Palafrugell. La recaptació s’aconsegueix a través del donatiu que fan els propis equips participants (mínim 1.000 euros per equip).

La primera edició es va celebrar l’any 2013 i des d’aleshores el nombre d’equips participants no ha parat de créixer. En la darrera edició hi van participar 78 equips, cinc dels quals estaven formats per personal dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). La propera edició se celebrarà l’1 i 2 d’octubre i en aquests moments ja hi ha un centenar d’equips inscrits, dels quals sis són també de personal del SSIBE. Més informació a www.oncotrail.cat.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació