Logo
La 6a edició de l'Oncotrail se celebrarà els dies 6 i 7 d'octubre del 2018.

Les inscripcions quedaran obertes pels equips que van participar a l'edició anterior* a partir del 19 gener i fins al 28 de febrer

A partir de l'1 de març les inscripcions s'obriran a tothom, fins arribar als 200 equips.

Les inscripcions es tancaran el 31 d'agost.

PROCEDIMENT PER A REALITZAR LA INSCRIPCIÓ:

1. Anar a l'apartat INSCRIPCIONS de la web www.oncotrail.cat

2. NOVETAT IMPORTANT: Cal inscriure com a mínim 6 integrants de l'equip al mateix temps. Només d'aquesta manera l'equip aconseguirà dorsal i quedarà degudament registrat. 

3. Caldrà nomenar un líder de l'equip, que haurà de facilitar una adreça de correu electrònic i un telèfon de contacte. Aquesta persona serà qui rebrà totes les notificacions relacionades amb la prova.

4. En el cas que l'equip tingui més de 6 integrants (el reglament permet equips d'entre 6 i 8 corredors), els que no s'hagin inscrit en un primer moment tindran temps de fer-ho fins al 31 d'agost. 

Nota:
*Es considerarà que un equip és el mateix que l’any anterior quan porti el mateix nom i com a mínim 4 dels seus components siguin els mateixos que van participar al 2017.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació