Logo
Aquest any hem decidit obsequiar tots els participants de l'Oncotrail amb una peça de roba de qualitat, el preu de la qual a la botiga supera els 70 euros. Per aquest motiu és molt important que les talles que demaneu siguin les correctes, ja que no es podran fer canvis. Des que vam obrir les inscripcions sembla que hi ha hagut una mica de confusió i dubtes amb aquest tema, per aquest motiu hem preparat una guia de talles i unes taules d'equivalències perquè tothom estigui segur que la talla que demana és la que necessita. 

A tots els que ja havíeu omplert el formulari d'inscripció us preguem que abans del pròxim dissabte, dia 10 de març, consulteu la guia de talles que trobareu al final d'aquest article i, si cal, actualitzeu aquest apartat de la inscripció. Les dades les pot modificar el líder de l'equip a travès de l'enllaç d'administrador que té.

A TENIR EN COMPTE:

- Un cop escollida la talla, a partir del 10 de març ja no es podrà tornar a modificar
- En cas que un equip hagi de canviar algun dels seus membres, ho podrà fer sense problema, però la talla de la jaqueta serà la del participant anterior i no es podrà actualitzar ni canviar

Degut a que estàvem en procés de negociació sobre preus i colors no us hem pogut enviar abans aquesta guia de talles. Disculpeu les molèsties que això us hagi pogut ocasionar.


guia de talles
pdfGUIA DE TALLES PER DESCARREGAR

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació