Logo
L’Oncotrail comptarà per segon any amb una aplicació mòbil que permetrà seguir en directe el desenvolupament de la cursa i consultar tota la informació relacionada amb l’esdeveniment a través dels smartphones i les tauletes. L’aplicació, dissenyada pels mateixos creadors de l’APP de curses esportives Xplaning,  està disponible per a Android i iOS i pretén ser una eina útil tant per als que participen a la cursa com per als que volen contribuir-hi fent alguna aportació econòmica, ja que els donatius als equips es poden fer directament des del mòbil.


L’aplicació ha estat dissenyada per l’empresa Xplaning, creadora d’una aplicació mòbil gratuïta que té com a objectiu apropar el calendari de curses esportives de Catalunya a tots els amants de l’esport. En una mateixa APP, Xplaning ofereix l’opció de consultar curses de diversos esports: running, trailrunning, bike, duatló, triatló, canicross, orientació, aquatló, etc... així com totes les seves modalitats. Més informació a www.xplaning.com.

APP oncotrail

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació