Logo
La tercera edició de la cursa benèfica Oncotrail, celebrada el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre passat, s’ha tancat amb un balanç final de 95.161,34 euros recaptats, molt a prop dels 100.000 euros que els organitzadors s’havien marcat com a objectiu. Les entitats organitzadores -Fundació Oncolliga Girona, Club Atlètic Palafrugell i Agrupació Excursionista Palafrugell- van presentar ahir les xifres del 2015 en una roda de premsa celebrada al Museu del Suro de Palafrugell que va servir  també per donar el tret de sortida a la que serà la quarta edició, prevista per als dies 1 i 2 d'octubre d'aquest any.

Un projecte de recerca sobre el tractament de la leucèmia aguda presentat pel grup d’Hematologia de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi) ha resultat guanyador de la 1ª Beca Oncotrail-Fundació Oncolliga Girona, dotada amb 25.000 euros. El projecte, dirigit pel Dr. David Gallardo, cap del Servei d’Hematologia Clínica de l’ICO Girona, és un dels cinc que es van presentar a la convocatòria d’aquest ajut a la investigació finançat amb part dels diners recaptats a la cursa solidària Oncotrail, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona.

TOTAL DONACIONS EDICIÓ 2015: 95.161,34 EUROS

Més informació: http://bit.ly/donacions2015


La tercera edició de l’Oncotrail ha recaptat més de 90.000 euros en la seva tercera edició, que s’ha tancat avui amb l’arribada a meta dels últims equips participants. Un total de 606 corredors s’han inscrit enguany a aquesta cursa solidària per equips de 100 km que organitza la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l’Agrupació Excursionista i el Club Atlètic de Palafrugell i que té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. La xifra de participants ha doblat la de l’any passat, fet que confirma la consolidació de la prova com una de les cites ineludibles del calendari de curses solidàries a les comarques gironines.

Organitzadors

Col·laboradors