Logo

Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 231.558,50 €

DONACIONS 2017DESGLÒS DE DONACIONS 2017


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses. Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.
 
Moltes gràcies a tots per sumar-vos al repte #Oncotrail17!!!

Podeu consultar la classificació AQUÍ
La cinquena edició de l'Oncotrail, la cursa solidària de 100km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, ha reunit aquest cap de setmana 1.584 participants de 196 equips a la plaça de Can Mario de Palafrugell per prendre la sortida de la que ja s'ha consolidat com una de les proves esportives de caràcter benèfic més multitudinària de les comarques gironines. L'objectiu de la cursa, organitzada amb la col·laboració del Club Atlètic i l'Agrupació Excursionista de Palafrugell i el suport de més de 500 voluntaris, és recollir fons per a millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i les seves famílies durant les seves estades als hospitals gironins, així com per a avançar en la investigació de nous tractaments per combatre la malaltia. En les quatre primeres edicions (2013, 2014, 2015 i 2016) es van recollir un total de 390.000 euros i aquest any ja es porten recaptats 220.000 euros, una xifra que s'espera que s'incrementi encara més en les pròximes setmanes ja que es podran continuar fent aportacions online a través de la web www.oncotrail.cat. Els diners es recullen gràcies al donatiu que fan els participants, que ha de ser d'un mínim de 1.000 euros per equip, tot i que molts d'ells acaben superant aquesta aportació mínima.

En resposta a les consultes que ens heu fet des de diversos equips, us comuniquem que l’edició d’aquest any d’Oncotrail ES FARÀ els pròxims 7 i 8 d’octubre, tal i com estava previst. Només se suspendria en circumstàncies molt excepcionals.

L'organització facilitarà la informació necessària en cas de suspendre l'esdeveniment. 

Lluís Comet. Director d’Oncotrail
Un total de 1.600 corredors i caminadors repartits en 198 equips participaran el pròxim cap de setmana en la cinquena edició de l’Oncotrail, la cursa solidària de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració del Club Atlètic Palafrugell i l’Agrupació Excursionista Palafrugell. La xifra de participants ha superat un cop més totes les previsions de l’organització, fet que farà possible que enguany se superin amb escreix els 200.000 euros en donatius.

L’Oncotrail comptarà per segon any amb una aplicació mòbil que permetrà seguir en directe el desenvolupament de la cursa i consultar tota la informació relacionada amb l’esdeveniment a través dels smartphones i les tauletes. L’aplicació, dissenyada pels mateixos creadors de l’APP de curses esportives Xplaning,  està disponible per a Android i iOS i pretén ser una eina útil tant per als que participen a la cursa com per als que volen contribuir-hi fent alguna aportació econòmica, ja que els donatius als equips es poden fer directament des del mòbil.

A continuació trobareu l'enllaç a Wikiloc del track unificat  per als vehicles de suport.

Per tal de facilitar el cronometratge i control de xip, les zones d'avituallament comptaran amb un espai degudament senyalitzat, tal i com es pot veure en el següent esquema. El punt d'entrada dels corredors estarà senyalitzat amb una banderola verda i el punt de sortida amb una banderola vermella. Una banderola blava indicarà l'entrada i sortida dels corredors per canvi.

Us informem que el pròxim diumenge 1 d'octubre a les 12 de la nit es tancarà l'opció de fer canvis de corredors on line. Qualsevol canvi que es vulgui fer en posterioritat a aquesta data caldrà comunicar-lo en persona dins de l'horari de recollida de dorsals (divendres 6 a la tarda i dissabte 7 al matí, abans de l'inici de la cursa). Hi haurà habilitada una taula d'incidències per notificar aquests canvis.
El dissabte 7 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda, es farà revisió de material a tots els equips quan passin pel control de Mas Serra. És obligatori portar manta tèrmica, frontal, xiulet, telèfon i paravent.

Així mateix us informem que a partir de l'1 d'octubre si algun equip ha de fer un canvi de participant, ho haurà de fer constar en el moment de la recollida de dorsals. Us recordem que per recollir el dorsal cal portar còpia del DNI dels participants en el cas que no siguin ells mateixos els que ho recullin.

Organitzadors

Col·laboradors