Logo
Oncoswim
Per poder costejar gran part de tot el que necessitem per organitzar l'Oncoswim i complir així el desig de poder destinar tots els beneficis obtinguts d'aquesta cursa al projecte d'investigació del càncer de mama triple negatiu és important comptar amb la col·laboració de diversos patrocinadors.

Com ens podeu ajudar? Suma't al repte. Si ets empresari o coneixes empresaris sensibles i amb ganes de donar un cop de mà, aquí tens algunes propostes:

MATERIAL. Necessitem empreses que ens subvencionin el material necessari per al correcte desenvolupament de la cursa: casquets identificatius, samarretes per als participants i material variat com ara gots de plàstic, gorres, etc.

PROMOCIÓ. Busquem empreses que puguin realitzar el pagament dels cartells informatius, fulletons i lones per a la promoció de l'esdeveniment.

PRODUCTE. Busquem empreses que puguin aportar, segons les necessitats a cobrir, el seu propi producte (com ara begudes, fruita, barretes energètiques...), tant per als punts d'avituallament com per als obsequis que es donaran als participants.

Si us interessa alguna d'aquestes propostes o qualsevol altra, podeu omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

I si voleu conèixer la repercussió mediàtica que ha tingut l'esdeveniment podeu descarregar-vos aquí els reculls de premsa:  RECULL DE PREMSA 2019   He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació