Logo
Oncoswim
El pròxim 15 de febrer s'obrirà el període d'inscripcions per a la quarta edició de l'Oncoswim, que se celebrarà l'1 de juny. Les inscripcions es podran fer a través de la plataforma online que trobareu en aquesta mateixa web i que enguany presenta algunes modificacions respecte a edicions anteriors. La principal novetat és que no s'atorgarà dorsal fins que no s'arribi als 4 participants inscrits per equip. A més, s'inclourà una opció per triar "Tipus d'embarcació" (pròpia o de l'organització) i hi haurà tres nous camps que fan referència a la reserva d'hotel, autocar i sopar. 

El procés d'inscripció pas a pas: 

1. Donar d'alta l'equip i inscriure el líder. En aquest apartat és on apareixerà el nou camp "Tipus d'embarcació". En funció de que es triï embarcació pròpia o de l'organització, variarà el preu de la inscripció. També s'afegeixen en aquest bloc tres camps extres: HOTEL, AUTOCAR I SOPAR. Un any més, l'organització de l'Oncoswim ofereix als participants trasllat en autocar des de Calella de Palafrugell fins a l'Estartit el dia 31, sopar després del briefing i allotjament en un hotel de la localitat. En aquest apartat, el líder només ha d'indicar si vol sol·licitar o no aquests serveis, la gestió de les reserves i els pagaments de les opcions sol·licitades es pot fer més endavant des de la secció d'administració.

2. Inscripció dels participants. Un cop donat d'alta l'equip i inscrit el líder, es podrà iniciar la inscripció de la resta de participants de l'equip. El preu de la inscripció estarà condicionat per l'elecció del tipus d'embarcació que hagi fet el líder. A cada participant li apareixeran també els camps HOTEL, AUTOCAR I SOPAR, que funcionaran igual que els del líder. 
Un cop que hi hagi quatre participants inscrits (líder i tres més), s'atorgarà dorsal a l'equip. 

3. Zona d'administració: El participant que s'hagi inscrit com a líder serà qui tindrà accés a aquest apartat, on trobarà les següents opcions: 

1. Canvi de nom de l'equip
2- Canvi de logo de l'equip
3- Gestió dels membres de l'equip
4- Gestió reserva de l'hotel*
5- Gestió reserva de l'autocar*
6- Gestió reserva del sopar*
7- Veure donacions

*En cadascún d'aquests apartats, el líder pot inscriure els acompanyants (seus i dels membres de l'equip). Aquesta informació es podrà modificar o esborrar fins que no es faci efectiu el pagament per TPV. La data límit per confirmar les reserves i fer el pagament serà el 8 de maig

*Trobareu informació sobre ubicació i preus de l'hotel AQUÍ

Esperem que aquestes indicacions us ajudin en el procés d'inscripció. Per a qualsevol dubte u podeu posar en contacte amb l'organització a través del correu electrònic info@oncoswim.cat

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació