Logo
Oncoswim
Quan des d’entitats com la Fundació Oncolliga Girona o el club Radikal Swim organitzem accions solidàries com l’Oncoswim, gairebé donem per descomptat que tindran èxit gràcies a la més que contrastada solidaritat de la gent. Tot i així, sovint descobreixes gestos que et corprenen, t’emocionen i et confirmen el que ja intuïes. Això és exactament el que ens ha passat en conèixer la història de l’Ingrid i en Josep, una parella que ha fet un donatiu de 1.500 euros a l’Oncoswim d’aquest any, a través de l’equip Radikal Ladies.
L’Ingrid va ser l’any passat una de les integrants d’aquest equip femení i l’experiència li va agradar tant que aquest any no solament repeteix, sinó que a més ha fet una aportació de 1.500 euros com a donatiu. El més sorprenent és la procedència d’aquests diners: són part del que la parella va recollir d’amics i familiars com a regal del seu casament, celebrat l’1 d’abril passat. “En Josep i jo no som dos jovenets, ja tenim una edat i ens feia una certa vergonya fer una llista de noces, però vam pensar que potser hi hauria gent que ens voldria fer algun regal, per això vam obrir un compte explicant que el 50% del que recollíssim es destinaria a dues entitats socials: un 25% a la Fundació Oncolliga Girona com a donatiu d’Oncoswim i un altre 25% a una associació d’handbol per a nens disminuïts psíquics”, ens explica l’Ingrid, que insisteix que a qui cal agrair de veritat aquesta donació és a les persones que van posar diners al compte. Fem, doncs, extensiu el nostre agraïment a tots ells! Gràcies a aquest donatiu s’ha engreixat encara una mica més la quantitat de diners recollits per a la investigació sobre el càncer de mama triple negatiu que duen a terme les doctores Teresa Puig i Gemma Viñas, membres del Grup de Recerca en Noves Dianes Terapèutiques (TargetsLab) de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona. “Per a mi nedar l’Oncoswim va ser una experiència brutal perquè no es neda per competir, sinó per ajudar a una bona causa”, assegura l’Ingrid. En definitiva es tracta d’això. Per aquest motiu fem una crida a tots els que us agradi nedar i gaudir del mar a acompanyar-nos el pròxim 17 de juny en la Milla Solidària, la nedada popular entre Llafranc i Calella de Palafrugell (1,5 km) amb la qual volem arrodonir una jornada que de ben segur que serà inoblidable.

A la imatge, l'Ingrid (última per la dreta) amb les seves companyes de l'equip Radikal Ladies.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació