Logo
Oncoswim
El passat mes d’abril Els Peixets del Golfet ens vam submergir en un nou repte recaptatori: fer roses de llaminadura per Sant Jordi. Les roses necessitaven certa destresa i temps. Fetes a mà una a una!
Per això vam aconseguir aliar-nos amb el CESET (Club Esportiu Santa Eugènia de Ter) que és un club de bàsquet de la ciutat de Girona amb un fort compromís social i on la Marta Puig i la Irene havien format equip fa ja uns quants anys.

Setmanes fent roses a les nits, els caps de setmana, entabanant amics per aconseguir tenir un bon stock. Unes 700 van ser venudes anticipadament i unes 500 a la parada de Sant Jordi que vam muntar a la Plaça Catalunya de Girona. Va ser realment IMPRESSIONANT!

Amb aquesta activitat vam recaptar nets aproximadament 1.700 euros!!!! I no podiem deixar de dir a tots aquells que ens heu fet costat en aquesta bogeria, mooooooltes gràcies! Gràcies a les amigues que van treballar una nit de divendres fins a les 3 de la matinada, a les filles que van canviar les sortides pels tallers de producció, gràcies als establiments que vau regalar als vostres clients les nostres xuxes, a les Oncollokis 5.0, als companys d’entrenament i amics que ens vau visitar i animar tota la Diada, i a les famílies que heu patit els dies d’estrès i la invasió de les cases amb roses per tot arreu. Estem orgullosos de tenir-vos i sentir el vostre escalf. TOTS FEM EQUIP i això encara ens uneix més! I si els Peixets hem pogut amb aquest repte físic i mental, podem amb tot, perquè vam quedar baldats però IMMENSAMENT SATISFETS!


Els Peixets del Golfet

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació