Logo
Oncoswim
El Team Radikal tornarà a nedar aquest any l’Oncoswim. Ho farà amb el dorsal 14 i amb la ferma voluntat d’homenatjar un company del CN Radikal Swim que el passat mes de gener ens va deixar per culpa d’un càncer. En Juan Carlos va nedar l’Oncoswim17 sencera, els 30 km. I de ben segur aquest any ens hauria tornat a acompanyar. Per això la seva família ha volgut fer un donatiu de 500 euros per a un equip que el representarà, que farà visible el seu record.

En Gerard Alemany, del Team Radikal, ens ho explica així:

Penso que no m'equivocaré en dir-vos que aquesta edició de l'OncoSwim molts de nosaltres la nedarem en honor al Juan Carlos. Va ser una travessia molt especial per a ell: l'any passat va contribuir en gran mesura en el projecte solidari i, a més, va ser capaç de nedar-la sencera sorprenent a tothom i exemplificant una vegada més la seva determinació.

Arran de la voluntat de la seva família de fer una aportació al projecte solidari, tal com hauria fet el Juan Carlos, va sorgir la idea de materialitzar aquest sentiment comú d'alguna forma. Parlant-ho amb la família, l'equip i alguns Radikals, vam pensar que una bonica manera de fer visible el reconeixement al Juan Carlos i la gran aportació de la seva família podria ser fer la donació a un equip que el representés, i es va decidir que aquest equip fos el Team Radikal, del qual jo formo part, espero que juntament amb el Sergio.

Aquest equip només serà la cara visible, però us representarà a tots aquells que tingueu la voluntat d'homenatjar el Juan Carlos nedant l'OncoSwim i la Milla Solidària i a tothom qui s’hi senti identificat.

Espero que us sembli bé la iniciativa, ja que l'hem pensada amb tota la cura i tenint-vos a tots en compte. Personalment, serà un orgull per a mi representar-la. Tingueu per descomptat que els meus pensaments nedant els 30k de la travessia estaran recordant els grans moments que hem gaudit tots junts amb ell.

Evidentment, els que també participeu a l'OncoSwim o la Milla Solidària podeu fer més accions pròpies per homenatjar-lo.

Us animo a tots a participar en aquest esdeveniment solidari pel Juan Carlos, amics i familiars que s'han vist afectats per aquesta malaltia; ajudant a finançar l'estudi d'investigació sobre el càncer de mama triple negatiu al qual es destinaran totes les donacions aconseguides.

Una abraçada,
#JuntsContraElCàncer

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació