Logo
Oncoswim

Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 6.695,00 €

DONACIONS 2020DESGLÒS DE DONACIONS 2020


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.
Avui havíem de tancar inscripcions per a l'#OncoswimVirtual, però hem decidit ampliar-lo uns quants dies més, fins al pròxim dia 15 de juliol!
Gràcies a les vostres inscripcions i donacions en aquests moments portem recollits 9.544 euros, però la plataforma de donacions seguirà oberta tot l'estiu perquè entre tots puguem fer créixer encara més aquesta espectacular xifra. Us recordem que tots aquests fons es destinaran a la Fundació Oncolliga Girona perquè pugui seguir millorant la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

Si encara no t'has sumat al repte 30x30 (30KM - 30 DIES), ara és el moment!

Trobaràs tota la info AQUÍ


L'Oncoswim prevista per al 6 de juny es va haver d'ajornar fins al 2021 a causa de la crisi de la COVID-19, però des de l’organització -Fundació Oncolliga Girona i CN Radikal Swim- s’ha volgut mantenir viva la prova en una versió diferent, però igual de solidària. Així ha nascut l’Oncoswim Virtual, amb la qual es convida tots els amants de la natació en aigües obertes a completar els 30 km de travessia de l’Oncoswim tradicional, però ara de manera individual, cadascú des del seu municipi o lloc d’entrenament habitual i en el temps que necessiti, amb un termini màxim d’un mes.

Davant de l’actual situació extraordinària en relació a l’estat d’alarma per la COVID-19, des de la Fundació Oncolliga Girona i C.N.RadikalSwim ens veiem obligats a suspendre la celebració de la 5a Oncoswim i la Milla Solidària, previstes per al pròxim 6 de juny. 

Les dues entitats organitzadores hem acordat ajornar la celebració d’aquesta cinquena edició fins a la primera quinzena de juny de l’any vinent. Les inscripcions i les donacions que s’han fet fins a data d’avui es conserven de cara a la pròxima convocatòria. En el cas que un equip d'Oncoswim no pugui participar a la cursa en la nova data prevista, podrà donar-se de baixa i se li retornarà l’import de les inscripcions i de les donacions, sempre que ho sol·liciti abans de final d’any. Les mateixes condicions s'aplicaran als inscrits a la Milla Solidària.

Us comuniquem també que totes les reserves d'allotjament i/o sopar a l'Hotel Santa Anna de l'Estartit amb motiu de l'Oncoswim queden anul·lades. 

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic: info@oncoswim.cat


GIRONA-PALAFRUGELL, 27 de març de 2020

Com cada any, l'organització de l'Oncoswim ofereix als participants la possibilitat de tenir allotjament a l'Estartit la nit del 5 al 6 de juny en un establiment col·laborador oficial. 

NOVETAT: Les reserves no es gestionaran des de l'organització, sinó que cada participant o equip ho haurà de gestionar directament amb l'hotel.

Aquest dissabte, 1 de febrer, s’obre el període d’inscripcions per participar a la cinquena edició de l’ONCOSWIM, el repte esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i el CN RadikalSwim que consisteix a recórrer nedant en equips de quatre persones els 30 km que separen les platges de l’Estartit i Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i les Illes Formigues. La travessia, que se celebrarà el 6 de juny, té com a objectiu recollir fons per finançar un projecte d’investigació impulsat per la Universitat de Girona (UdG) sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer molt agressiu que afecta sobretot dones joves i que representa el 20% de tots els càncers de mama diagnosticats. Des de la primera edició, s’ha aconseguit recaptar 96.000 euros per a aquesta recerca, en la qual participa un equip d’investigadors multidisciplinari de la UdG, l’Institut Català d’Oncologia i l’Hospital Dr. Josep Trueta.


Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 46.003,99 €

DONACIONS 2019DESGLÒS DE DONACIONS 2019


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.
La vaig conèixer al bar d’en Ricard, a La Presó, a la Cellera. Un company de feina em va dir que la Lluïsa feia anys que lluitava contra la malaltia del càncer i això em va donar peu a explicar-li el repte de l’Oncoswim que un grup de nedadors volíem fer per primera vegada per recaptar diners per la recerca contra el càncer de mama triple negatiu. Aquí va començar una relació amb la Lluïsa que durarà eternament.

Ja podeu anar reservant data per a la pròxima edició de l'Oncoswim, que se celebrarà l'6 de juny del 2020.

Les inscripcions s'obriran l'1 de febrer. 

Vídeo oficial de la 4a edició d'Oncoswim, celebrada l'1 de juny de 2019  i organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i el CN Radikal Swim.

Imatge i edició: D2Visual http://d2visual.net/


La quarta edició de l’Oncoswim, una travessia solidària en aigües obertes organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i el CN Radikal Swim, ha superat totes les expectatives i ha aconseguit recaptar prop de 45.000 euros, gairebé el doble que en l’edició anterior. Els diners es destinaran, per quart any consecutiu, a la investigació sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer molt agressiu que afectat sobretot dones joves. Fins ara, s’havien destinat a aquest projecte un total de 50.000 euros recollits en les edicions del 2016, 2017 i 2018, als quals caldrà sumar els recursos recollits en aquesta edició. La plataforma de donatius encara continua oberta. 

Vols fer un seguiment en temps real de l'Oncoswim? A partir de l'inici de la travessia ho pots fer des d'aquesta plataforma:

Un total de vint equips participaran aquest dissabte, 1 de juny,  en la 4a edició de l’ONCOSWIM, la travessia solidària de natació en aigües obertes organitzada pel CN Radikal Swim i la Fundació Oncolliga Girona. Com en les edicions anteriors, els diners recaptats amb aquest repte solidari es destinaran a finançar la investigació sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer molt agressiu que afectat sobretot dones joves. Fins ara, s’han destinat a aquest projecte un total de 50.000 euros recollits en les edicions del 2016, 2017 i 2018, i en aquesta quarta edició ja se n’han recaptat més de 35.000, una xifra que encara pot augmentar perquè la plataforma de donacions continua oberta.

Treure’s l’espineta de no haver nedat mai l’Oncoswim i contribuir a la causa fent engreixar el comptador de les donacions. Aquesta ha estat la doble motivació que ha portat quatre membres del CN Radikal Swim que cada any participen activament en l’organització de l’Oncoswim a prendre-hi part per primera vegada com a nedadors. En el seu cas, però, el repte s’avançarà una setmana, ja que nedaran el 26 de maig per tal de poder estar lliures el dia de la prova solidària, que se celebrarà el dissabte següent, 1 de juny.

T'has inscrit per participar a la Milla Solidària de l'Oncoswim o tens intenció de fer-ho? Tot seguit en donem algunes indicacions sobre com es desenvoluparà aquesta minitravessa d'1,6 km entre Llafranc i Calella de Palafrugell, amb la qual pots col·laborar també en la recerca del càncer de mama triple negatiu. 

TRAILER ONCOSWIM 2019 | #WakeUpCall!

#RepteEsportiu 
Nedar 30k entre l'Estartit, Illes Medes, Illes Formigues i Calella de Palafrugell.

#RepteSolidari 
Recollir fons per la recerca del càncer de mama Triple Negatiu.

Gràcies a les 3 edicions anteriors hem recollit 50.000€, però se'n necessiten molts més.

ENS AJUDES?
1 de juny - 4a #OncoSwim

Suma't al repte - Fes el teu donatiu

Un any més, l'organització de l'Oncoswim ofereix als participants la possibilitat d'allotjar-se en un hotel de l'Estartit, localitat on té lloc la sortida de la prova. 
La reserva es podrà fer a través de la plataforma online habilitada (enllaç d'administrador). S'informarà els participants de la data d'inici de les reserves via email.
La data límit per confirmar les reserves i fer el pagament serà el 15 de maig.

Ja podeu anar reservant data per a pròxima edició de l'Oncoswim, que se celebrarà l'1 de juny del 2019.

Les inscripcions s'obriran el 15 de febrer. 

El pròxim 15 de febrer s'obrirà el període d'inscripcions per a la quarta edició de l'Oncoswim, que se celebrarà l'1 de juny. Les inscripcions es podran fer a través de la plataforma online que trobareu en aquesta mateixa web i que enguany presenta algunes modificacions respecte a edicions anteriors. La principal novetat és que no s'atorgarà dorsal fins que no s'arribi als 4 participants inscrits per equip. A més, s'inclourà una opció per triar "Tipus d'embarcació" (pròpia o de l'organització) i hi haurà tres nous camps que fan referència a la reserva d'hotel, autocar i sopar. 

Una trentena de persones, entre nedadors i organitzadors de l’ONCOSWIM, han pogut conèixer aquest cap de setmana, de primera mà, la investigació sobre el càncer de mama triple negatiu que du a terme el grup de recerca TargetsLab de la Universitat de Girona (UdG) i que ells mateixos han ajudat a finançar amb l’aportació de prop de 50.000 euros de donatius. L’ONCOSWIM és un repte esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i el CN RadikalSwim que consisteix a recórrer nedant en equips de quatre persones els 30 km que separen la platja de l’Estartit i Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i les Illes Formigues. Per participar-hi, els equips han de fer un donatiu de 500 euros que, des de la primera edició, l’any 2016, s’han destinat a la investigació sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer molt agressiu que afecta sobretot dones joves i que representa el 20% de tots els càncers de mama diagnosticats.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació