Logo
Oncoswim
La prova es podrà fer en dues modalitats: en grup o per relleus. Els equips estaran formats per quatre integrants si s'escull fer-la per relleus (sempre hi haurà d'haver com a mínim un membre de l'equip a l'aigua) i per cinc integrants si s'escull fer-la conjuntament (en aquest cas caldrà que un integrant de l'equip faci funcions de suport des de l'embarcació mentre els altres quatre neden).

Es pot inscriure a la cursa qualsevol persona major d'edat. 

El recorregut és d'aproximadament 30 km, amb sortida a l'Estartit i arribada a Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i Les Formigues.

Sortida: Platja de l'Estartit - 7.00 h. del matí (aprox)
Arribada: Calella de Palafrugell, entre les 18.00 h. i 20.00 h. aprox.


Per participar:

Les inscripcions es faran en l'apartat corresponent d'aquesta pàgina web.  El preu de la inscripció serà de 220 € per als participants amb llicència federativa en vigor i de 231 € per a aquells que no disposin de l’esmentada llicència. Amb aquesta quantitat se sufragaran totes les despeses d'organització. 

A més, cada equip haurà de fer un donatiu a la Fundació Oncolliga Girona per un import mínim de 500 euros.

La data límit d'inscripcisó serà el 15/05/2020.

S'acceptaran inscripcions fins arribar a un màxim de 15 equips participants amb embarcació posada per l'organització. A partir d'aquesta xifra només hi podran participar equips amb embarcació pròpia. 

Us podeu descarregar el document complet amb les bases aquí:

REGLAMENT_ONCOSWIM_2020.pdf

INFRAESTRUCTURA

Embarcacions de seguiment dels equips
Embarcacions de suport
Ambulàncies
Caiacs  i motos aqüàtiques per fer seguimentRECORREGUT

mapa recorregut oncoswim sense data

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació