Logo
OncoBike
Un total de 47 equips, d'un màxim de sis ciclistes, participaran el pròxim 12 de novembre en la primera edició de l'Oncobike, un nou repte esportiu i solidari impulsat per la Fundació Oncolliga Girona i l’empresa Klassmark. La prova segueix la dinàmica de l’Oncotrail, és a dir, es disputa per relleus i no és competitiva, però aquest cop va dirigida als amants de la bicicleta de muntanya. El centre neuràlgic estarà situat al municipi de Sant Gregori que acollirà la sortida i l’arribada. Els participants hauran de recórrer 200 km pels camins i corriols de la Vall de Llémena amb un desnivell positiu de 5.750 metres.

La Fundació Oncolliga Girona i l’empresa Klassmark han unit esforços per impulsar un nou repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta de muntanya que se celebrarà el proper 12 de novembre a la Vall de Llémena. L’esdeveniment, batejat amb el nom d’Oncobike, s’ha presentat avui al Centre BTT de Sant Gregori, amb la presència de la presidenta de l’entitat, Lluïsa Ferrer; el responsable de Klassmark, Gerard Freixes, i els alcaldes dels municipis de la Vall de Llémena.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació