Logo
OncoBike

Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 9.296,00 €

DONACIONS 2017DESGLÒS DE DONACIONS 2017


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.
Tots els participants que s'haguessin descarregat els tracks amb anterioritat a la data d'avui cal que els descarreguin de nou ja que el tram 8 estava mogut i ara ja està correcte. 
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties. 

DESCARREGAR TRACKS
Atenció! La data límit per a inscriure's a l'Oncobike és el pròxim 10 d'octubre. Per motius logístics, a partir d'aquesta data no s'acceptaran inscripcions. Els que encara us ho esteu pensant, no badeu! Us esperem a tots el pròxim 21 d'octubre.
El 21 d'octubre us esperem a tots a Sant Gregori! Consulteu horaris, punt de recollida de dorsals i lloc de sortida. 

La Fundació Oncolliga Girona ha inaugurat avui les reformes fetes en una de les llars-residència de què disposa al costat de l’Hospital Dr. Josep Trueta per acollir familiars de malalts de càncer que preveuen una llarga hospitalització. Les reformes, que han tingut un cost de 21.835 euros, s’han pogut dur a terme gràcies als diners recollits en la primera edició de l’Oncobike, una cursa solidària de 200 km en BTT i per equips que recorre camins i pistes de la Vall de Llémena, a cavall entre les comarques del Gironès i la Garrotxa.

Èxit de participació en la primera edició de l’Oncobike, el nou repte esportiu i solidari impulsat per la Fundació Oncolliga Girona i Klassmark, especialitzada en l’organització de proves de muntanya. Un total de 47 equips de sis ciclistes han pres la sortida aquest matí a Sant Gregori amb l’objectiu de pedalar per la millor de les causes: recollir fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies.
En aquesta ocasió, els diners recollits (25.314 euros a data d’avui) es destinaran a fer diverses millores en els dos pisos-residència que l’Oncolliga té al barri de Sant Ponç de Girona, a tocar de l’Hospital Dr. Josep Trueta. La finalitat d’aquest servei és posar a l’abast de les famílies dels malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització una habitació a prop de l’hospital que els proporcioni acolliment i comoditat de forma gratuïta.

Un total de 47 equips, d'un màxim de sis ciclistes, participaran el pròxim 12 de novembre en la primera edició de l'Oncobike, un nou repte esportiu i solidari impulsat per la Fundació Oncolliga Girona i l’empresa Klassmark. La prova segueix la dinàmica de l’Oncotrail, és a dir, es disputa per relleus i no és competitiva, però aquest cop va dirigida als amants de la bicicleta de muntanya. El centre neuràlgic estarà situat al municipi de Sant Gregori que acollirà la sortida i l’arribada. Els participants hauran de recórrer 200 km pels camins i corriols de la Vall de Llémena amb un desnivell positiu de 5.750 metres.

La Fundació Oncolliga Girona i l’empresa Klassmark han unit esforços per impulsar un nou repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta de muntanya que se celebrarà el proper 12 de novembre a la Vall de Llémena. L’esdeveniment, batejat amb el nom d’Oncobike, s’ha presentat avui al Centre BTT de Sant Gregori, amb la presència de la presidenta de l’entitat, Lluïsa Ferrer; el responsable de Klassmark, Gerard Freixes, i els alcaldes dels municipis de la Vall de Llémena.

Organitzadors

Col·laboradors