Logo
OncoBike

Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 8.584,00 €

DONACIONS 2019DESGLÒS DE DONACIONS 2019


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.
En la lluita contra el càncer, cada pedalada compta.
SUMA’T AL REPTE ONCOBIKE
200km o 100km en MTB per equips a la Vall de Llémena per millorar la qualita de vida dels malalts de càncer a través del servei d'estètica oncològica de la Fundació Oncolliga Girona
19 D’OCTUBRE DE 2019 – 4ª ONCOBIKE

Sota el lema “En la lluita contra el càncer, cada pedalada compta”, el pròxim 19 d’octubre se celebrarà la quarta edició de l’ONCOBIKE, la prova solidària en BTT per equips promoguda per la Fundació Oncolliga Girona. Es manté l’escenari -la Vall de Llèmena- i també l’objectiu solidari: recollir diners per finançar el servei d’Estètica Oncològica Integral, que té com a finalitat prevenir i minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics tenen sobre la pell i les mucoses dels malalts, especialment de les dones. El servei es va posar en marxa el maig de l’any passat a Girona i Olot i, gràcies als donatius d’Oncobike, l’entitat té previst que en els pròxims mesos es pugui oferir també a Blanes, Palamós, Figueres i Campdevànol. 


Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 36.463,00 €

DONACIONS 2018DESGLÒS DE DONACIONS 2018


IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.
Ja podeu anar reservant data per a la 4a edició de l'Oncobike, que se celebrarà el 19 d'octubre del 2019. 

Les inscripcions s'obriran el 8 de març.

Reportatge de l'OncoBike 2018 que es va celebrar el 10 de novembre al llarg de 200 km per la Vall de Llémena amb sortida i arribada a Sant Gregori passant per indrets de gran valor natural com els que es veuen a les imatges. Des d'aquí us animem a fer equip i a participar en aquest esdeveniment esportiu i solidari en la propera edició de 2019! És una experiència única! Suma't al repte! www.oncobike.cat

L’Oncobike, la cursa solidària de BTT organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, el Club Ciclista Sant Gregori i l’associació Cingles de de la Llémena, ha aconseguit recollir prop de 36.000 euros en la seva tercera edició, celebrada avui a la Vall de Llémena. Els diners es destinaran a finançar el nou servei d’Estètica Oncològica Integral que l’Oncolliga ha posat en marxa aquest any per millorar el benestar dels pacients de càncer.

Un total de 57 equips de sis ciclistes participaran aquest dissabte, 10 de novembre, en la tercera edició de l’Oncobike, una cursa solidària en BTT organitzada per la Fundació Oncolliga Girona que recorre camins i pistes de la Vall de Llémena, a cavall entre les comarques del Gironès i la Garrotxa. Els diners recollits amb els donatius dels equips es destinaran al programa d’Estètica Oncològica Integral que l’Oncolliga ha posat en marxa per ajudar els pacients de càncer a minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics provoquen en la pell i les mucoses.

Hem actualitzat els temps de pas per adaptar-los al nou horari de sortida. Els podeu consultar i descarregar a l'apartat Recorregut o directament des d'aquests enllaços:

Per tal d'aprofitar al màxim les hores de llum solar, la sortida de l'Oncobike18 s'avança mitja hora i serà a les 7.30h. Consulteu la resta d'horaris aquí: 

Benvolguts amics i amigues, 

La nova data fixada per a la celebració d'#Oncobike18 és el pròxim 10 de novembre. 

Si algun equip no pot participar en la prova a causa del canvi de data, preguem que es posi en contacte amb l'organització per donar-se de baixa i resoldre tot allò relacionat amb les inscripcions i el donatiu. 

L'organització ha decidit també tornar a obrir les inscripcions. La plataforma d'inscripcions estarà oberta a partir del 22 d'octubre i fins al 4 de novembre. 

Lamentem les molèsties i el trasbals que la decisió d'ajornar la cursa hagi pogut ocasionar als participants. Malgrat tot, la darrera inspecció del recorregut que s'ha fet avui mateix ens reafirma en la decisió presa, ja que malgrat que les condicions meteorològiques han millorat, l'estat en què es troben bona part dels trams els fa totalment impracticables. El nostre objectiu ha estat en tot moment garantir la seguretat dels participants. 


Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte. 

Lluís Comet
Director d'Oncobike
info@oncobike.cat
Benvolguts amics i amigues,

L'organització de l'Oncobike ha decidit ajornar la celebració de la 3a edició de la cursa, prevista per a aquest dissabte, a causa del mal estat en què es troben gran part dels trams del recorregut com a conseqüència de les intenses pluges dels últims dies. En breu es comunicarà la nova data de celebració de la prova. 

Lamentem les molèsties que aquesta decisió us pugui ocasionar, però per sobre de tot volem garantir la seguretat de tots els participants.

Lluís Comet. Director d'Oncobike
info@oncobike.cat
Podeu consultar el tipus d'avituallament que trobareu a cada control en aquest document: 

pdfTIPUS D'AVITUALLAMENT ONCOBIKE 2018 (PDF descarregable)
Per consultar el mapa de situació dels pàrquings i punts de relleu d'Oncobike 2018 feu clic AQUÍ

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació