Logo
OncoBike
La Fundació Oncolliga Girona i Klassmark han unit  esforços per impulsar un nou repte esportiu i solidari, batejat amb el nom d'Oncobike. La cursa segueix l’estela de la seva homològa Oncotrail, però aquest cop dirigit als amants de la bicicleta de muntanya. El centre neuràlgic de la prova està situat al municipi de Sant Gregori, que acull la sortida i l’arribada d’aquesta cursa tan especial, que recorre els espais més emblemàtics de la Vall de Llémena. La primera edició de l'Oncobike es va celebrar el 12 de novembre del 2016, i la propera edició està prevista per al pròxim 21 d'octubre del 2017.

La prova tindrà un itinerari de 200 quilòmetres que recorrerà els camins i pistes de la d'aquest entorn ideal i únic per la pràctica d’aquest esport. Per participar-hi, els diferents equips hauran de reunir un total de sis ciclistes, dos dels quals sempre hauran d’estar en ruta al llarg de tota la prova. Un format per relleus pensat per a tots els nivells i amants de la bicicleta de muntanya. Un repte per a tots els corredors. Per aquesta raó el recorregut no presentarà exigències tècniques. Serà un itinerari factible per a tot ciclista que tingui una bona condició física.

On va el teu donatiu?

Cada un dels equips haurà de fer un donatiu a la Fundació Oncolliga Girona. Els diners recaptats en aquesta primera edició es destinaran a finançar millores en els dos pisos-residència que l’entitat té al barri de Sant Ponç de Girona, a tocar de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona. L’objectiu d’aquests pisos es posar a l’abast de les famílies dels malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització un habitació a prop de l’hospital que els proporcioni acolliment i comoditat de forma gratuïta. Els pisos es van adquirir els anys 1998 i 2006 i l’entitat té previst fer-hi algunes millores per tal de fer-los més acollidors i comfortables, com ara pintar, canviar mobiliari i matalassos i adquirir dos televisors nous. El pressupost total d’aquestes millores és d’aproximadament 20.000 euros.​

Més informació properament a: www.oncobike.com


logo oncobike
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació