Logo
Fes una donació
La Fundació Oncolliga Girona i l’associació esportiva Nòrdic Walking Girona organitzen el pròxim diumenge 22 de març la VIIena MATINAL DE MARXA NÒRDICA SOLIDÀRIA. 

Aquest any es faran dos recorreguts:
- La primera ruta passajarem per les Ribes del Ter. El recorregut serà d'uns 4km.
- La segona ruta passajarem per la Vall de Sant Daniel. El recorregut serà d'uns 11km.

Tots els recorreguts estaran marcats amb cinta o guix perque els participants puguin seguir les marques. En el recorregut de 11km hi trobarem dos avituallaments: un durant i un altre al final de la marxa.
Em el recorregut de 4km hi haurà l'avituallament al final de la marxa.

La inscripció es podrà fer anticipadament a través d'aquest portal o al mateix dia de la marxa. La donació per participar seran 15€ (10€ aniran destinats integrament a la Fundació Oncolliga Girona i 5€ aniran destinats al GEIEG per ajudar a fer front a les importants despeses i pèrdues econòmiques que suposa reparar els greus desperfectes que va ocasionar la tempesta Gloria a les instal·lacions del GEiEG de Sant Ponç.


La marxa nòrdica és una manera de caminar en la qual s’inclou no només l’acció de les cames, sinó també la part superior del cos. Es tracta de caminar amb dos bastons dissenyats especialment per a aquesta modalitat esportiva, fent que sigui un moviment natural per al nostre cos i actuant de forma suau, però molt efectiva.

Dins l’àmbit oncològic, i més concretament en el càncer de mama, l’exercici físic està recomanat tant per a la prevenció com per al tractament i manteniment del limfedema. El metge ha de valorar el pacient en funció del tractament rebut i determinar el tipus d’intervenció necessària per combatre el possible limfedema. La marxa nòrdica juga un paper important com a exercici per prescriure en un programa preventiu contra el limfedema secundari del càncer de mama. La finalitat és evitar que es desenvolupi el limfedema i/o minimitzar-ne els danys en cas que s’arribi a produir.


Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació