Logo
Marxa Nòrdica
L’any 1996, de la mà de Marko Kantaneva, es van realitzar els primers estudis sobre la marxa nòrdica i l’any 1997, el que fins aleshores era només un mètode d’entrenament per als esquiadors de fons, va passar a ser una activitat amb nom propi: “sauvakävely” o “nordic walking” en anglès.

Al llarg d’aquest 20 anys la marxa nòrdica s’ha estès a molts països, comptant cada dia amb més adeptes, més estudis científics i resenyes bibliogràfiques que ens parlen dels beneficis d’aquesta pràctica esportiva.

Amb la finalitat de celebrar aquests 20 anys de marxa nòrdica i fer un pas més per donar a conèixer el nordic walking i consolidar-lo com una pràctica esportiva saludable a casa nostra, des de Nordic Walking Girona juntament amb la Fundacio Oncolliga Girona, s'ha organitzat el I Congrés de Marxa Nòrdica amb ponents de gran rellevància a nivell Català, Estatal i Internacional, a més d’una marxa nòrdica solidària en benefici a la Fundacio Oncolliga Girona.

(CAT) Descarrega't el dossier informatiu i el programa del congrés AQUÍ
(CAT) Descarrega't el full de serveis complementaris (allotjament i aparcament) AQUÍ
(CAT) Hotel Ultònia. Ubicació i com arribar

(ESP) Descárgate el dossier informativo y el programa del congreso AQUÍ
(ESP) Descárgate la hoja de servicios complementarios (alojamiento y aparcamiento) AQUÍ
(ESP) Hotel Ultonia. Ubicación y como llegar

(EN) Donwload the information and the congress program HERE
(EN) Hotel Ultonia. Location and directions

Cartell A4 sense logos
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació