Logo
Atesa la situació actual de la pandèmia ens reinventem i aquest any l'emblemàtica Marxa del Xuixo serà un pèl diferent. L'objectiu és poder gaudir d'aquesta activitat solidària i complir alhora les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Hem creat una plataforma virtual on podràs apuntar-te i descarregar-te la ruta que vols fer (podràs triar entre quatre opcions de ruta, totes elles ja les hem fet en edicions anteriors de la Marxa del Xuixo). Un cop hagis triat la ruta, te la podràs descarregar a través de Wikiloc de manera gratuïta i offline.

Et proposem també una nova manera de menjar un xuixo de Girona!

Com funciona?

1. Inscriu-te a la nostra web i ajuda'ns a ajudar: www.oncolligagirona.cat
2. Decideix el dia que vols fer la Marxa del Xuixo (19, 20, 26 i 27 de setembre) i escull una ruta de les 4 rutes que hem penjat a la nostra web. Fes-ho sol o amb amics, família... Tens tot el dia per fer-ho!
3. Un cop registrat rebràs un dorsal que et servirà per anar a recollir el teu xuixo el dia que decideixis fer la ruta. Presenta'l a la pastisseria que t'indicarem i recull el teu xuixo.
4. Busca un lloc bonic, seu i gaudeix d'aquest dolç tan emblemàtic! I sobretot fes-te una foto i omplim les xarxes de DOLÇOR. Comparteix-ho amb nosaltres a través d'Instagram citant @oncolligagi i utilitzant el hashtag #marxadelxuixo2020

IMPORTANT: Escull bé el dia que decideixes fer la marxa perquè només aquest dia t'estarà esperant el teu xuixo a la pastisseria que t'indicarem en el teu dorsal.

Amb la teva inscripció estaràs col·laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona, que a conseqüència de l'actual crisi social i sanitària ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d'activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions.

El preu de la inscripció és de 5 euros, en concepte de donatiu.

Anima els teus amics i familiars a participar-hi i segueix-nos a les xarxes socials per no perdre't res!
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació