Logo
Fes una donació
CORRE PER LES MAMES

A causa del Covid19 hem hagut d’anul•lar quasi totes les activitats que s’organitzaven des de les delegacions de l’Oncolliga i de la pròpia fundació però no ens rendim i seguim endavant per continuar ajudant als malalts de càncer i a les seves famílies.

Aquesta vegada volem que camineu amb nosaltres per seguir endavant i poder continuar oferint els nostres serveis, per això us volem animar a tenyir els nostres pobles i ciutats de rosa durant el cap de setmana 17,18 i 19 d’octubre DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA.
Tan sols us heu d’apuntar a la població on anireu a buscar la vostra SAMARRETA.
Ens agradaria que ho compartíssiu amb nosaltres amb il•lusió i solidaritat.

Com funciona?

Et proposem un nou repte!

Decideix una ruta de 5km o 10km per l’entorn de la vostra població. Fes-ho sol/a o amb; família, amics... Tens 3 dies per fer-ho!

Posa’t la samarreta de la cursa i fes-te una foto. Omplim les xarxes de ROSA. Comparteix-ho amb nosaltres a traves d’instagram @oncolligagi i el hashtag #correperlesmames

Vine a buscar la teva samarreta a la població que hagis triat.

Hi ha tallatge dona i Unisex

Amb la teva inscripció estaràs col•laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona, que com a conseqüència de l'actual crisi social i sanitària ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d'activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions.

El preu de la inscripció és de 10 euros, en concepte de donatiu.

LA INSCRPIPCIÓ SI ES FA ABANS DELS DIA 4 D'OCTUBRE A LES 24:00H TINDRÀS LA SAMARRETA DE LES MAMES. LES INSCRIPCIONS A PARTIR DEL DIA 5 D'OCTUBRE NO TINDRAN SAMARRETA.

Vull participar: Quins passos he de seguir?
  • Inscriu-te a: www.oncolligagirona.cat fins el diumenge 4 d’octubr
  • Anima a tothom a participar-hi!
  • El dia següent rebràs un email amb un diploma personalitzat
  • Ajuda'ns a viralitzar aquesta iniciativa a través del teu Instagram amb el hashtag #correperlesmames i citant @oncolligagi

cursa per les mames 2020

Les inscripcions a totes les curses es faran a través de la plataforma www.curses.cat
ONCOKIDS neix de la unió d’esforços de la Fundació Oncolliga Girona, Curses.cat, Gas Mountain KIDS i una seguit de curses de muntanya de l’Alt Empordà amb objectiu de crear un circuit de curses de trail per mainada, per fomentar l'activitat física i de lleure a la natura en família, promoure els valors positius de l’esport no competitiu i la solidaritat, així com el nostre patrimoni natural. En el moment actual, en què costa molt conciliar la vida familiar i laboral, és una manera perfecte de passar un dia d’esport en família.

Característiques

CURSES: S’han seleccionat curses durant que se celebren al llarg de l'any a  l’Alt Empordà, amb traçats naturals i adaptables.

CIRCUIT: Els circuits s’establiran DINTRE del mateix traçat dels adults, amb unes distàncies d’entre 4 i 10 km. Hauran de comptar amb un avituallament líquid.

OBJECTIU: No hi haurà guanyadors. Tots els participants rebran el mateix obsequi. Al final del circuit, la mainada haurà completat un total de 100 km (no reals), com a la Oncotrail.

CATEGORIES: En funció de l’edat dels participants, s’establirà una equivalència de quiilòmetres. Per exemple, per un nen/a de 6 anys cada km corregut valdrà per 1,5.

PARTICIPACIÓ: La mainada menor de 7 anys haurà de córrer acompanyada dels seus pares o tutors. El més grans podran córrer sols, amb els nostres monitors, mentre els seus pares fan la distància llarga de la cursa.

SOLIDARITAT: El preu de l’inscripció serà de 5€ per infant. Una part serà per cobrir les despeses d’organització i una altra en benefici de la FUNDACIÓ.

ONCOLLIGA GIRONA. Al final del circuit la mainada sabrà quants diners han aportat per ajudar als malalts de càncer i les seves famílies.

Com funciona? 

Aquest projecte ha de permetre als participants conciliar la seva vida familiar i les seves aficions. És per això que el circuit s’organitza amb el calendari i les curses ja
existents.

Els adults podran participar en la cursa llarga  i deixar la mainada amb els monitors (majors de 7 anys). Quan els nens acabin el seu circuit, els monitors organitzaran jocs i activitats per ells fins que arribin els adults.

Els monitors portaran banderes i senyalitzacions per garantir un seguiment i visibilitat adequades. 

Els participants tindran un carnet on s'aniran anotant els quilòmetres fets a cada cursa, per arribar al repte de 100 km (no reals).

El calendari proposarà també curses temàtiques (Carnatrail, Curses d’obstacles, Sant Silvestre) que no comptabilitzaran en km.

DOSSIER DE PRESENTACIÓ ONCOKIDSPrograma d'activitats i informació útil:

ICONA DOCUMENT

Reglament de la cursa:

ICONA DOCUMENT
Hem volgut seleccionar un ventall de curses per tot l’Alt Empordà, des de Roses fins a l’Escala, passant per tota la zona interior fins a la frontera amb la Garrotxa. Les curses que participen en aquest circuit infantil obtenen un doble benefici: 

CALENDARI 2017:

Cursa del Castell de Sant Ferran - 1 de maig
Figueres

Cursa de la Mata - 14 de maig
Garriguella

Fox Trail - 21 de maig
Sant Llorenç de la Muga

Camí de Carros - 28 de maig
Peralada 

Cursa de la Cirera - 4 de juny
Terrades 

Entrecastells Nocturna - 22 de juliol
Vilajuïga

Cursa del Fau - 14 d'agost
Maçanet de Cabrenys

Despertaferro - 11 de setembre
Bàscara

Tramunt-Trail - 16 d'octubre
L'Escala

Trail dels Lluets - 22 d'octubre
Viladamat

Sant Silvestre - 31 de desembre
Navata

CALENDARI 2018: 

Marxa del Balcó - Gener
Palau Savardera

Run4Cancer - 4 de febrer
Figueres

Marxa Trail Pic de l'Àliga - abril  
Roses


** Aquesta llista és provisional i està subjecte a possibles canvis en funció de la disponibilitat de les organitzacions **
Hem volgut seleccionar un ventall de
curses per tot l’Alt Empordà, des de
Roses fins a l’Escala, passant per tota
la zona interior fins la frontera amb la
Garrotxa
Les curses participants obtenen un
doble benefici:
Es converteixen en curses solidàries
Obtenen més participació al donar
l’oportunitat a les families de passar
el dia junts
MARXA DEL BALCÓ
31 gen
er
Palau-Sab
ardera
RUN4CANCER
5 feb
rer
Figueres
MARXA PIC DE L’ÀLIGA
9 abr
il
Roses
CURSA CASTELL ST. FERRAN
1 maig
Figueres
CAMÍ DE CARROS
28 maig
Peralada
FOX TRAIL
21 maig
St. Llorenç de la Muga
CURSA DE LA CIRERA
4 juny
Terrades
CURSA DE LA MATA
12 juny
Garriguella
CURSA DE LES BRUIXES
25 jul
iol
Llers
CURSA DEL FAU
14 ag
ost
Maçanet de Cabrenys
DESPERTAFERRO
11 set
embre
Bàscara
TRAMUNT TRAIL
16 oc
tubre
L’Escala
MDM
12 nov
embre
Beuda
SANT SILVESTRE
31 I CURSES PROPOSADES
** Aquesta llista és provisional i està subjecte a possibles canvis en funció de la disponibilitat de les organitzacions **
La Fundació Oncolliga Girona i l’associació esportiva Nòrdic Walking Girona organitzen el pròxim diumenge 22 de març la VIIena MATINAL DE MARXA NÒRDICA SOLIDÀRIA. 

Aquest any es faran dos recorreguts:
- La primera ruta passajarem per les Ribes del Ter. El recorregut serà d'uns 4km.
- La segona ruta passajarem per la Vall de Sant Daniel. El recorregut serà d'uns 11km.

Tots els recorreguts estaran marcats amb cinta o guix perque els participants puguin seguir les marques. En el recorregut de 11km hi trobarem dos avituallaments: un durant i un altre al final de la marxa.
Em el recorregut de 4km hi haurà l'avituallament al final de la marxa.

La inscripció es podrà fer anticipadament a través d'aquest portal o al mateix dia de la marxa. La donació per participar seran 15€ (10€ aniran destinats integrament a la Fundació Oncolliga Girona i 5€ aniran destinats al GEIEG per ajudar a fer front a les importants despeses i pèrdues econòmiques que suposa reparar els greus desperfectes que va ocasionar la tempesta Gloria a les instal·lacions del GEiEG de Sant Ponç.


La marxa nòrdica és una manera de caminar en la qual s’inclou no només l’acció de les cames, sinó també la part superior del cos. Es tracta de caminar amb dos bastons dissenyats especialment per a aquesta modalitat esportiva, fent que sigui un moviment natural per al nostre cos i actuant de forma suau, però molt efectiva.

Dins l’àmbit oncològic, i més concretament en el càncer de mama, l’exercici físic està recomanat tant per a la prevenció com per al tractament i manteniment del limfedema. El metge ha de valorar el pacient en funció del tractament rebut i determinar el tipus d’intervenció necessària per combatre el possible limfedema. La marxa nòrdica juga un paper important com a exercici per prescriure en un programa preventiu contra el limfedema secundari del càncer de mama. La finalitat és evitar que es desenvolupi el limfedema i/o minimitzar-ne els danys en cas que s’arribi a produir.


Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació