Logo
Fes una donació

Programa d'acompanyament dirigit al pacient oncològic amb l’objectiu de gestionar els canvis estètics derivats dels tractaments sistèmics i/o locals que afecten a la pell i a les mucoses  (ungles, cabells, sequedat i irritació de la pell, cicatrius..) i d' ajudar a tenir recursos per veure's i sentir-se millor.

El servei consta de sis sessions d'una hora de durada amb periodicitat mensual. La responsable d'aquest servei és Núria Izquierdo, especialista en estètica oncològica. 

Aquest servei està finançat amb els donatius recollits a la cursa solidària de BTT Oncobike, que se celebra a finals d'octubre a la Vall de Llémena. Més info a www.oncobike.cat
On podeu gaudir d'aquest servei?

- Girona. Seu de la Fundació Oncolliga Girona. Els divendres matí i tarda (cada setmana).

- Figueres. Hospital de Figueres (Sociosanitari Bernat jaume) . Els dimarts matí i tarda (cada setmana). 

- Olot. Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. Els dimecres matí i tarda (cada quinze dies).

- Campdevànol. Hospital de Campdevànol. Els dimecres matí i tarda (cada quinze dies).

- Palamós. Hospital de Palamós. Els dijous de 15 h a 20 h. (cada quinze dies).

- Blanes. Hospital de Blanes. Els dijous de 15 h a 20 h. (cada quinze dies).

* Per poder gaudir d'aquest servei cal una entrevista prèvia amb un psicooncòleg de l'entitat. 

Per a més informació:
T. 972 22 49 63 - fundacio@oncolligagirona.cat2018 SERVEI ESTETICA ONCOLÒGICA TV3

VÍDEO - PROTOCOL DE IOGA I AUTOMASSATGE PER RECUPERAR LA MUSCULATURA I LA QUALITAT DE LA PELL

La responsable del servei d'Estètica Oncològica Integral, Núria Izquierdo, ha creat un vídeo tutorial especialment dedicat a aquelles persones que estan passant o han passat per un procés oncològic. El vídeo consisteix en un protocol de ioga i automassatge facial dissenyat per recuperar la musculatura i la qualitat de la pell. L'objectiu dels exercicis que s'hi proposen és aconseguir un major farciment de la musculatura, amb la conseqüent reafirmació; descontracturar les tensions cutànies; crear més fibres musculars; augmentar la vascularització cutània per facilitar l'oxigenació i nutrició natural i aconsguir més resultats en l'aplicació dels productes cosmètics. 

US CONVIDEM A PRACTICAR, RESULTATS ASSEGURATS!Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació