Logo
Si vols ajudar algun equip a reunir els 500 € per equip de 4 participants o bé 250 € per equip de 2 participants, l'aportació solidària necessària per poder participar a la cursa, pots fer el teu donatiu omplint el següent formulari:

Si selecciones el Dorsal 0 de la llista d'equips, pots col·laborar amb el repte Oncoesquimo sense haver de fer un donatiu a un equip concret.

Equip a donar: MontcalRun #lluitariguanyar
Mètode de pagament
   He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitatIMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses. Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació