Logo
Fes una donació
Un dels pilars fonamentals de la Fundació són els voluntaris, un grup de persones que ofereixen el seu temps i suport de forma voluntària i amb les quals s’estableix un compromís d’actuació. El suport del voluntariat és fonamental per tirar endavant els programes d’atenció directa als malalts de càncer i els seus familiars i en la gestió de l’entitat per tirar endavant les activitats benèfiques que organitzem amb l’objectiu de recollir fons per finançar els serveis.

Hi ha diversos tipus de voluntariat i tots són importants, però n’hi ha tres, el voluntariat hospitalari, el domiciliari i el d’acompanyament, que tenen uns trets diferencials respecte als altres ja que s’està en contacte directe amb la persona malalta, que està passant per una situació de patiment. Per això des de l’Oncolliga s’ofereix una formació específica a les persones que volen fer aquest voluntariat.

Estem federats a la Federació Catalana del Voluntariat Social i compromesos amb la Llei de voluntariat i de foment de l’associacionisme, que regula l’acció voluntària a Catalunya. Aquesta llei estableix una sèrie de drets i deures dels voluntaris, de les persones destinatàries de l’acció voluntària i de l’entitat de voluntariat.

Per ser voluntari no calen coneixements ni experiència prèvia, només ganes de col·laborar i de compartir moments i experiències. Amb el teu temps, contribuiràs en la millora de la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.                                      Tipus de voluntariat                                                                                                       Com fer se voluntari           
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació