Logo
L'accés al web de la Fundació Oncolliga Girona comporta per part de l'usuari l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal.

Sobre la titularitat:
Aquest portal d'Internet és titularitat de la Fundació Oncolliga Girona, amb domicili social al carrer Illa de Fuerteventura 10, 17007 Girona, CIF G-17808098, telèfon 972 224 963 i fax 972 411 105.

Sobre els continguts:
Els continguts i imatges que hi ha en aquest portal pertanyen als respectius autors.

La Fundació Oncolliga Girona, no es fa responsable de les informacions, opinions i conceptes que siguin emesos, publicats o distribuïts des del lloc web pels usuaris ni de qualsevol altre lloc web interconnectat al qual s'accedeixi des de www.oncolligagirona.cat, per mitjà d'enllaços o qualsevol dels serveis que es vinculin o relacionin en aquest portal.

La Fundació Oncolliga Girona no pot garantir la inexistència d'errors en l'accés al web, en els continguts ni en la seva actualització completa.

Sobre les dades dels usuaris:
Els usuaris podran donar-se d'alta a traves dels formularis d'alta d'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), la Fundació Oncolliga Girona informa als usuaris que les dades de caràcter personal que proporcionin a través d'aquest portal, s'inclouran en un fitxer del que és responsable Fundació Oncolliga Girona i seran tractades amb la finalitat de poder prestar els serveis oferts.

El titular podrà exercitar els drets reconeguts en la LOPD sobre aquest fitxer i en particular, els d'accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si resultés pertinent, així com el de revocació del consentiment per la cessió de les seves dades en els termes previstos en la LOPD enviant una sol·licitud al correu-e fundacio@oncolligagirona.cat

El fet d'omplir qualsevol dels formularis o adreçar un correu electrònic a la Fundació Oncolliga Girona, implica que l'usuari reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes.