Logo
Avís legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de l’Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE), s’informa que www.oncolligagirona.cat és domini de la Fundació Privada Oncolliga Girona, amb CIF G17808098, amb domicili al Cr. Illa de Fuerteventura, 10 de Girona 17007 (Girona) i amb el número 2.009 del Registre de Fundacions Privades de La Generalitat de Catalunya.

1. Condicions d’ús de la pàgina web

La pàgina d’aquest lloc web és d’accés públic, lliure i gratuït. Doncs el sol fet d’accedir a la pàgina web no implica cap tipus de relació entre la Fundació Privada Oncolliga Girona i l’usuari.

L’usuari es compromet a utilitzar els continguts, l’informació i les dades del lloc web de conformitat amb les condicions, termes i polítiques vigents, tenint en compte la normativa d’aplicació, així com les bones costums generalment acceptades i de l’ordre públic.

L’usuari s’abstindrà d’utilitzar els continguts de la pàgina web domini de la Fundació Privada Oncolliga Girona amb finalitats il·lícites o contraries al dret, que puguin resultar lesives als drets i interessos del titular, de la resta d’usuaris, de tercers o de qualsevol forma que puguin danyar, inutilitzar o deteriorar aquest lloc web, així com impedir la possibilitat de gaudir-ne per part dels usuaris, o bé, impedir l’ús normalitzat de la mateixa.

2. Responsabilitat en els enllaços

La informació i serveis inclosos o disponibles a través de la pàgina web contenen enllaços a altres llocs web, de manera que Fundació Privada Oncolliga de Girona no es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l’ús d’un vincle, o de l’informació obtinguda a través del mateix, de l’interrupció en el servei o en l’accés, o de l’intent d’un mal ús del vincle, ja sigui en conectar al lloc web www.oncolligagirona.cat com a l’accedir a la informació d’altres webs que la mateixa pàgina facilita.
Es recomana que es consultin les polítiques de privacitat d’aquests llocs web de tercers, ja que els seus procediments de recollida i tractament de les dades personals podrien diferir del nostre.

3. Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de la Fundació Privada Oncolliga Girona.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació