Logo
Mou-te pel Càncer - Run4Cancer 2018
Dia : 04 Febrer 2018
Hora : 10:00 AM
Població : Diverses poblacions
Lloc : Consultar punt de sortida a cada població
Donatiu : 8 euros inscripció anticipada online - 10 euros el mateix dia


Arriba la quarta edició del Run4Cancer, la cursa solidària organitzada amb l'objectiu de recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars. La iniciativa va néixer l'any 2015 i es va decidir celebrar-la el diumenge més proper al 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer. Aquest any l'efemèride s'escau justament en diumenge.

La peculiaritat d’aquesta activitat esportiva és que se celebra simultàniament a 8 poblacions diferents de les comarques on la Fundació Oncolliga hi té delegacions: Salt (Gironès), Palafrugell (Baix Empordà), Figueres (Alt Empordà), Porqueres (Pla de l'Estany), Olot (Garrotxa), Planoles (Ripollès), Riudellots de la Selva (Selva Interior) i Tossa de Mar (Selva Marítima).

Run4càncer té dues modalitats de cursa: una de 5km pensada per tots els públics i per fer-la en família, i l’altre de 10km pensada pels corredors habituals. Els recorreguts són circulars a totes les poblacions i són bàsicament urbans.

Més informació i inscripcions: RUN4CANCER 
BANNER general WEB.jpg

Enrere

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació