Logo
Refresca't pels malalts de càncer
Dia : 12 Juliol 2019
Població : Castelló d'Empúries
Lloc : Hotel Castell Blanc - Empuriabrava
Donatiu : 3 euros

En el marc de l'Art Fair Costa Brava (1º Festival d’arts a Empuriabrava), organitzada per l'associació cultural Desat'art de Figueres i la direcció de l'hotel Castell Blanc d'Empuriabrava, tindrà lloc l'activitat solidària "Refresca't pels malalts de càncer", amenitzada per l'actor Paco Moreno. La direcció del hotel cedeix la seva piscina per aquest acte solidari, que consistirà a convidar els assistents a la fira a fer un bany a canvi d'un donatiu de 3 euros per a l'Oncolliga. També hi haurà un refresc per les persones que vinguin i es banyin pels malalts de càncer. 

El festival se celebrarà els dies 12, 13  i 14 de juliol de 2019  i comptarà amb moltes varietats artístiques com: art pictòric, escultura, fotografia, dansa, teatre, música en viu i diferents desfilades d'art de perruqueria i de moda actual. Tot es farà a l'hotel Castell Blanc aprofitant tots els racons d'aquesta instal·lació hotelera. Dins de l'hotel hi estarà instal·lat 35 panells per mostrar l'art d'artistes europeus seleccionats. Fora de l'hotel, a la piscina i els seus voltant, s'instal·laran escultures de molts estils d'escultors de l'associació organitzadora. Al costat de la piscina hi haurà una passarel·la per les desfilades i unes 14 parades d'artesania selecte pels visitants.
Art Fair Mulla't.jpg

Enrere

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació