Logo

Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 57.984,00 €

DONACIONS 2016DESGLÒS DE DONACIONS 2016

L’Oncotrail comptarà aquest any amb una aplicació mòbil que permetrà seguir en directe el desenvolupament de la cursa i consultar tota la informació relacionada amb l’esdeveniment a través dels smartphones i les tauletes. L’aplicació, dissenyada pels mateixos creadors de l’APP de curses esportives Xplaning, ja està disponible per a Android i iOS i pretén ser una eina útil tant per als que participen a la cursa com per als que volen contribuir-hi fent alguna aportació econòmica, ja que els donatius als equips es poden fer directament des del mòbil.

La Fundació Hospital de Palamós ha presentat avui el material adquirit amb el donatiu de 12.704,36 euros de l’Oncotrail 2015, una cursa solidària de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona que té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. En la darrera edició d’aquesta cursa, es van recaptar un total de 95.161,34 euros que s’han destinat a cobrir necessitats dels diferents hospitals gironins, a finançar una beca d’investigació sobre el càncer i a la compra de material ortopèdic que la Fundació ofereix en préstec als malalts de càncer.

Falten 3 mesos per a la celebració de l'Oncotrail 2016 i ja hi ha 50 equips inscrits complets (és a dir, amb tots els seus membres inscrits). Perquè us en feu una idea, l'any passat per aquestes dates hi havia 16 equips complets inscrits. El bon ritme d'inscripcions ens anima a pensar que aquest any podem arribar als 100 equips participants!

Moltes gràcies a tots per sumar-vos al repte! Podeu veure les fitxes dels equips inscrits i fer el vostre donatiu AQUÍ.


Una de les informacions que més ens reclamen els equips participants és la relativa als perfils de la prova, és a dir, quin desnivell hi ha en cada tram. Ara ja teniu disponible aquesta informació a l'apartat BASES I RECORREGUT d'aquesta pàgina.

L'Oncotrail compta en aquesta edició amb un nou sistema per fer donacions als equips participants a través de la pàgina web de la cursa. Les aportacions es poden fer des de l'apartat Donacions a equips de la pàgina web seleccionant l'equip destinatari i omplint les dades del formulari.

La tercera edició de la cursa benèfica Oncotrail, celebrada el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre de 2015, va aconseguir recaptar 95.161,34 euros, gràcies a les donacions dels equips participants.

La tercera edició de la cursa benèfica Oncotrail, celebrada el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre passat, s’ha tancat amb un balanç final de 95.161,34 euros recaptats, molt a prop dels 100.000 euros que els organitzadors s’havien marcat com a objectiu. Les entitats organitzadores -Fundació Oncolliga Girona, Club Atlètic Palafrugell i Agrupació Excursionista Palafrugell- van presentar ahir les xifres del 2015 en una roda de premsa celebrada al Museu del Suro de Palafrugell que va servir  també per donar el tret de sortida a la que serà la quarta edició, prevista per als dies 1 i 2 d'octubre d'aquest any.

Un projecte de recerca sobre el tractament de la leucèmia aguda presentat pel grup d’Hematologia de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi) ha resultat guanyador de la 1ª Beca Oncotrail-Fundació Oncolliga Girona, dotada amb 25.000 euros. El projecte, dirigit pel Dr. David Gallardo, cap del Servei d’Hematologia Clínica de l’ICO Girona, és un dels cinc que es van presentar a la convocatòria d’aquest ajut a la investigació finançat amb part dels diners recaptats a la cursa solidària Oncotrail, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona.

TOTAL DONACIONS EDICIÓ 2015: 95.161,34 EUROS

Més informació: http://bit.ly/donacions2015


En aquest enllaç podeu consultar la classificació final de tots els equips. http://bit.ly/classificacio

També podeu consultar la classificació per número de components de l'equip i per sexe descarregant-vos aquest pdf: 

pdfclassificació_per_components_i_sexe.pdf

La tercera edició de l’Oncotrail ha recaptat més de 90.000 euros en la seva tercera edició, que s’ha tancat avui amb l’arribada a meta dels últims equips participants. Un total de 606 corredors s’han inscrit enguany a aquesta cursa solidària per equips de 100 km que organitza la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l’Agrupació Excursionista i el Club Atlètic de Palafrugell i que té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. La xifra de participants ha doblat la de l’any passat, fet que confirma la consolidació de la prova com una de les cites ineludibles del calendari de curses solidàries a les comarques gironines.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació