Logo
Oncoswim
La Fundació Oncolliga Girona ha aconseguit recaptar 5.128 euros per a la investigació sobre el càncer amb la primera edició de l’Oncoswim, una travessia solidària de 30 km en aigües obertes organitzada amb la col·laboració del CN Radikal Swim. Un total de cinc equips de quatre nedadors s’han sumat a aquest exigent repte i han nedat avui els 30 km que separen l’Estartit de la platja de Port Bo, a Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i les Illes Formigues. A més, una trentena de nedadors s’han sumat a la versió més popular d’aquesta iniciativa solidària, la mini-Oncoswim, nedant des de la platja de Llafranc fins a la de Port Bo (1,5 km).

Vols fer un seguiment en temps real de l'Oncoswim? A partir de l'inici de la travessia ho pots fer des d'aquesta plataforma: http://racetracker.es/rta/ONCOSWIM

Un total de cinc equips participaran aquest dissabte, 11 de juny, a la primera edició de l’Oncoswim, la travessia solidària entre l’Estartit i Calella de Palafrugell impulsada per la Fundació Oncolliga Girona i el CN Radikalswim. La prova es complementarà amb una altra nedada més curta, la mini-Oncoswim, en la qual els organitzadors esperen reunir un centenar de participants. Els diners que es recaptin amb les dues proves es destinaran a finançar un projecte d’investigació sobre el càncer de mama triple negatiu que està desenvolupant un equip d’investigadors de la Universitat de Girona, amb el suport d’ICO-Girona.


Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 4.608,00 €

DONACIONS 2016DESGLÒS DE DONACIONS 2016

T'has inscrit per participar a la Mini Oncoswim o tens intenció de fer-ho? Tot seguit en donem algunes indicacions sobre com es desenvoluparà aquesta minitravessa d'1,5 km entre Llafranc i Calella de Palafrugell, amb la qual pots col·laborar també en la recerca del càncer de mama triple negatiu. 

L’Oncoswim, la travessa solidària de 30 km per equips impulsada per la Fundació Oncolliga Girona i el CN Radikalswim, comptarà amb un Dorsal 0 pensat per a aquelles persones que vulguin fer un donatiu i/o que vulguin participar en l’esdeveniment de manera més activa, nedant entre Llafranc i Calella de Palafrugell, l’últim tram de la prova que se celebrarà el proper 11 de juny. Les inscripcions per participar a la travessa, que té com a finalitat recaptar diners per finançar un projecte d’investigació sobre el càncer de mama triple negatiu, ja estan obertes a la web de l’esdeveniment: INSCRIPCIONS.

Després de l’Oncotrail i l’Oncobike, la Fundació Oncolliga Girona centra ara la seva atenció en un esport que cada dia té més adeptes, la natació en aigües obertes, per plantejar un nou repte esportiu i solidari: l’ONCOSWIM. La iniciativa neix de les inquietuds d’un grup de col·laboradors de l’entitat social i del Club Natació Radicalswim, integrat per un grup d’apassionats de la natació en aigües obertes que ja han realitzat diversos reptes solidaris.

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació